Askere giderken ne götürülmeli?

Bir şey soracağım askere gitmedim ama merak ediyorum. Kirli kıyafetler nasıl yıkanıyor her asker kendi mi yıkıyor yoksa çamaşır makineları var mı?

Çoğu şeyi yazmışlar ama ayak kokusu gidericiyi eklemek istedim. Normalde ayağım kokmaz ama orada yaz aylarında sabahtan akşama kadar aynı botu giyince ayak terleyip koku yapıyor ve tabanlık mantar tutmaya başlıyor. Kendi ayağınız kokmasa bile yakınızda yatan birininki konunca ona verirsiniz. Koğuşta çok fazla ayak kokusu oluyor. Ayak kokusu, ter kokusu, horlamalar sıkça karşılaşılabilen durumlar. Askerliğimi Kıbrıs'ta yedek astsubay olarak yaptım erlerin çamaşır makinesi yoktu elle yıkıyorlardı, gittiğiniz yerde yoksa deterjan alırsınız.

Bir şey soracağım askere gitmedim ama merak ediyorum. Kirli kıyafetler nasıl yıkanıyor her asker kendi mi yıkıyor yoksa çamaşır makineları var mı?
Tokatta acemi birliğinde şampuanla yıkıyordum kendi elimle.

Acemi birliğinde lavaboda şampuanla yıkadım ben hep, mis gibi de oluyordu. Usta birliğinde her hafta fileyle makineye verebiliyordun ama elle yıkayama alışınca daha temiz oluyor gibi.

Acemi birliğinde lavaboda şampuanla yıkadım ben hep, mis gibi de oluyordu. Usta birliğinde her hafta fileyle makineye verebiliyordun ama elle yıkayama alışınca daha temiz oluyor gibi.

Külot yıkama yapılırken herkes aynı makineye file ile atıyor diyelim. Cinsel hastalığı olan biri atarsa makineye bulaşmaz mı diğerlerine?

Külot yıkama yapılırken herkes aynı makineye file ile atıyor diyelim. Cinsel hastalığı olan biri atarsa makineye bulaşmaz mı diğerlerine?

Askere gitmeden önce herkes güzel sağlık testinden geçiyor merak etme en kötü yıkama gününüz farklı olur.

Valla hiç böyle bir muhabbet olmadı. Makineler zaten kocaman, çok sıcak ayarlarda yıkanıyor çamaşırlar. Hastalık falan bulaşmaz bence. Dediğim gibi elde yıkamak çok daha iyi. İki günde bir yıkarsanız 10 dakikanızı alır.

3-4 adet iç çamaşırları, yara bandı, jiletler ve çoraplar. Gerisini sana askeriye veriyor. Boşuna kendine yük yapma. Ayak içinde pudra al yeter. Askerden dönerken eşşeķ ölüsü gibi valiz taşımıştım. Her ay jilet ve köpük veriyorlar. Diş macunu dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…