Askere neler götürülmeli?

Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba, Eylül ayında askere gideceğim. İnternetten bulduğum kadarı ile kendime bir liste çıkardım fakat daha önce gitmiş arkadaşlarımızın da tecrübelerinden yararlanmak isterim. Benim yapmış olduğum liste aşağıda, eklemek istedikleriniz varsa önerilerinizi bekliyorum.

1659375025566.png

Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Kış celbine gidiyorsun, normalde yasaktır ancak askerliği yapacağın yer çok soğuk olursa (-30/-20 soğuk mesela) balaklava takabilirsin. Kışlık kazak, termal içlik (2 çift, dönüşümlü) ve termal çorap (3 çift). Birkaç kitap, sonra o kitapları başkalarına verirsin, onlardan kitap alabilirsin.
Ayakkabı tabanını üstü deri altı silikonlardan seçmeni öneririm.
Dikiş seti hiç ihtiyacım olmadı.

Tabi bunların hepsi senin askerliği nerede yapacağınla çok ilgili, eğer temel ihtiyaçlara ulaşabiliyorsan, tesisler varsa, oradaki asker arkadaşlarınla iyi ilişkiler ve bir paket sigara karşılığında dikişinden ütüsüne her şeyi hallettirebilirsin.

Kış celbine gidiyorsun, normalde yasaktır ancak askerliği yapacağın yer çok soğuk olursa (-30/-20 soğuk mesela) balaklava takabilirsin. Kışlık kazak, termal içlik (2 çift, dönüşümlü) ve termal çorap (3 çift). Birkaç kitap, sonra o kitapları başkalarına verirsin, onlardan kitap alabilirsin.
Ayakkabı tabanını üstü deri altı silikonlardan seçmeni öneririm.
Dikiş seti hiç ihtiyacım olmadı.

Tabi bunların hepsi senin askerliği nerede yapacağınla çok ilgili, eğer temel ihtiyaçlara ulaşabiliyorsan, tesisler varsa, oradaki asker arkadaşlarınla iyi ilişkiler ve bir paket sigara karşılığında dikişinden ütüsüne her şeyi hallettirebilirsin.
Birlikle ilgili bir pdf buldum orada terzi ihtiyacı karşılanmaktadır yazıyordu. Ben internette ne bulduysam not ettim bir kısmını almam muhtemelen. Mesela dikiş işinden anlamadığım için alsam bile bilene veririm en fazla malzeme benden olsun diye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı