Askeri tıp nasıldır?

Hocam diyeli beni sağlık veya mülakatta elediler ben normal üniveristeye yerleşemiyor muyum yoksa öyle bir senem gidiyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Boy kilodan elenmezsen istediğin üniversiteye geçebiliyorsun ya da tekrar hazırlanmak istersen OBP'nin kırılmamasını sağlayabiliyorsun. Boy kilo önemli. Tutmuyorsa yazma hiç.

Boy kilodan elenmezsen istediğin üniversiteye geçebiliyorsun ya da tekrar hazırlanmak istersen OBP'nin kırılmamasını sağlayabiliyorsun. Boy kilo önemli. Tutmuyorsa yazma hiç.
boy kilo tutuyor sanırım hocam 1.83 67 kilo da yani eleseler beni normal tıp yazarım di mi

Türkiye'de askeri bir şey yapmak saçma. Yaşasın Atatürk dersen, bulabileceğin tek iş köyde ırgatlık olabilir. Hep dediğimi tekrar diyeceğim, kamudan uzak durun kardeşim.

Orduda görev yapmak istiyorum diyorsan, kvc, nrş, ortopedi gibi bölümleri sivilde bitirip, bunlarla ilgili dilekçe verirsin, sahra hastaneler ve operasyon görevlerinde gönüllü olursun. Tsk Türk tarihinde sanırım ilk defa kendi sağlık personelini dışarıdan almak zorunda kalıyor. Dünyada başka örneği var mı bilmiyorum. Sağlık bakanlığından hekim talep etmek zorunda kalıyor. Ya kimse gitmek istemiyor. Ya da gitmek isteyenler zaten kripto terörist falan da olabiliyor. Senin gibi vatansever bir adam tsk için bulunmaz hint kumaşı olur. Yaşasın Atatürk gibi laf söylersen kamudan ihraç edilsen bile dünyanın her yerinde geçerli bir hekimlik diplomasına sahip olursun.

Boy kilo tablosuna bakmadım ama tutuyorsa öbür mülakatlarda elensende istediğin tutan üniyi yazabiliyorsun.
çok teşekkürler sağ olun alt sınır 183te 64 kilo sanırım sene sonuna kadar 70e çıkarım o sorun değildi aklımda bu vardı sadece

abi beni süründürseler de üniformayı versinler yeter yani sorun yok fazla o olmadı normal hekimlikten yine başvuru yaparım

Komando eğitimi aldıktan sonra sınır dışı operasyonlara gidiliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…