Askeri uçak pilotu olmak için MSÜ'den kaç puan alınmalı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Gözlerim bozuk değil, rahatsızlığım yok. Göğsümde 2 farklı tipten biri var ama isimlerini hatırlamıyorum. Kunduracı mıydı neydi. Jet pilotu olmak istiyorum. İnternete yazınca çıkan, kocaman delikli değil göğüsüm. Fotoğrafını bulabilirsem koyacağım. Kaç puan almam lazım MSÜ'den?

1619450012919.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hava Harp Okuluna gitmen gerekiyor. Her sene puanlar değişmekle beraber MSÜ sınavından en az sayısal puan türünde 350 puan civarı alman gerekmekte. YKS'de ise ham sıralamada en kötü ilk 70 bine filan girmen gerekli. Sonrada spor ve sözlü mülakattan çok iyi puan alman gerekmekte. Sağlık kısmında HHO adaylarına özellikle dikkat ediyorlar. Senin hastalığın sorun olur mu onu bilmiyorum.

Hava Harp Okuluna gitmen gerekiyor. Her sene puanlar değişmekle beraber MSÜ sınavından en az sayısal puan türünde 350 puan civarı alman gerekmekte. YKS'de ise ham sıralamada en kötü ilk 70 bine filan girmen gerekli. Sonrada spor ve sözlü mülakattan çok iyi puan alman gerekmekte. Sağlık kısmında HHO adaylarına özellikle dikkat ediyorlar. Senin hastalığın sorun olur mu onu bilmiyorum.
Bir arkadaşım MSÜ'de matematik ortaokul düzeyinde demişti. Bu doğru mu?

Gözlerim bozuk değil, rahatsızlığım yok. Göğsümde 2 farklı tipten biri var ama isimlerini hatırlamıyorum. Kunduracı mıydı neydi. Jet pilotu olmak istiyorum. İnternete yazınca çıkan, kocaman delikli değil göğsüm. Fotoğrafını bulabilirsem koyacağım. Kaç puan almam lazım MSÜ'den?

Eki Görüntüle 993612

Hocam birazcık konunun üstünden geçmişte kusura bakmayın benim de göğsün aynı sizin gibi sağlıktan geçebildiniz mi?

Hocam birazcık konunun üstünden geçmişte kusura bakmayın benim de göğsün aynı sizin gibi sağlıktan geçebildiniz mi?
Sınavıma 3 sene var daha maalesef. Hayata bakış açım değişti ve artık askerlik düşünmüyorum. 2 şey arasında seçim yapmam gerekiyordu ve ben de askeri pilotluktan vazgeçip pilotluğu hedefim yaptım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı