Askeriyede jet teknisyeni olmak istiyorum

emirhan12345

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Ben askeriyede jetleri tamir etmek istiyorum. Bununla ilgili ne yapabilirim? Hangi okulu kazanmam gerekir kaç puan almam gerekir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Askerde göreceğin tek pervane çim biçme makinesinin olur. :D İnşallah istediğin olur bu arada.

Herkese merhaba. Ben askeriyede jetleri tamir etmek istiyorum. Bununla ilgili ne yapabilirim? Hangi okulu kazanmam gerekir kaç puan almam gerekir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
Birkaç araştırma sonucu en son edindiğim bilgi MSÜ Hava Harp Okulu oldu. Buradan devamında sanırım devlet sizi alıyor.

Havacılık lisesi veya üniversitede uçak bakım bölümü okumanızın ardından hava ikmallerin kpss ile açtığı ilanlara başvurmanız gerekmektedir. Çok fazla alım olmuyor, dilersen google üzerinden hava ikmal teknisyen ilanları diye aratarak geçmişte yapılmış olan alımların koşullarına bakabilirsin. Yukarıda askerde göreceğin tek pervane çim makinesi gibi aşağılayıcı bir yorumun yer alması da oldukça üzücü. Havacılık sektörü zordur. Sivil kısmı daha da zordur. Çok fazla mezun ve işsizi var..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı