Askerlik 2024 Kasım celbi görünmüyor

Gerald_Emo

Hectopat
Yer
Erzurum
Daha fazla  
e-Devlet'e giriyorum askerliğim kısmında "sevk başvurusu" butonuna tıklayınca sevk bilginiz bulunmamaktadır diyor. Sorunu nasıl çözebilirim? 14 Kasım'da gitmem gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşe almıyorlar alan kişiler de asgari ücretden az para veriyor.

Ben abi muaf oldum her yerde çalışabiliyorum

Askerlik berbat bir şey muhasebecide çalıştım sanayide çalıştım eczanede çalıştım şimdi katip oldum çok şükür 6 ay yapmak çok kötü hele safsan en kötü işleri yaptırırlar tuvalet temizliği nöbet gibi. Muaf yani çürük raporu almak kötü bir şey değil.

Ben abi muaf oldum her yerde çalışabiliyorum.

Askerlik berbat bir şey muhasebecide çalıştım sanayide çalıştım eczanede çalıştım şimdi katip oldum çok şükür 6 ay yapmak çok kötü hele safsan en kötü işleri yaptırırlar tuvalet temizliği nöbet gibi. Muaf yani çürük raporu almak kötü bir şey değil.
Bana kalsa bende gitmek istemiyorum aile zoru çürük alırsan işe giremezsin falan diyor yurt dışına gidebilseydim vatandaşlığımı sildirip orada yaşardım zorunlu askerliğin kalkması lazım Almanya da arkadaşıma sordum orada öyle bir zorunluluk yokmuş. Okul hayatımda gerçek hayatta insanlardan kazık yedim, hakaret yedim, askeriye de birisi beni ezmeye kalkarsa isterse cezam uzasın umurumda değil artık ezdirmem ne olacaksa olsun derim kafa göz girişirim.

Ben abi muaf oldum her yerde çalışabiliyorum.

Yolda selam vermeyeceğin kişiyle askeriye de karşılaşacaksın bu kadar saçmalık olamaz.

Bunun için ne yapabilirim? Muaf olabilmek için bana kalsa bir şekilde çürük çıkarmak istiyorum.

Kronik bir hastalığın olmalı şeker tansiyon psikolojik ya da düz taban derecesi yüksek olmalı düz tabanın ya da kilolu olman lazım boyuna göre 3 defa tecil ederler 3.de muaf raporu alırsın bir zararı yok.

İşe almıyorlar alan kişiler de asgari ücretden az para veriyor.
Aga öyle birşey yok. Muaf olman hayatını etkilemiyor. Kilodan muaf olman en sağlıklısıdır. Bende muaf olacağım Cuma Günü Muayenem var. 117 Kilo oldum. Lakin önce askere gitmen lazım oradaki asıl muayene çok önemli sonra işlemler yapılıyor. Kiloyla muaf olmak baya avantajlı çünkü siciline zarar vermiyor. Devlet yerinde de çalışabilirsin. Psikolojik sebeplerden muaf olmak etkiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı