Kasım celbi için geç mi kalınmıştır?

fatihbg

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Arkadaşlar selam. Normalde 9 ay tecilim var ancak askere gitmeye karar verdim az önce e-devletten yoklama yaptım ama muayene işi varmış. Yarın sabahtan bile sağlık ocağına gitsem sisteme düşmesi vs. derken 2 günde yetişmeyebilir mi bu iş? Yani benim kasım celbine yetişmem sizce bir ihtimal mi? Gören bilen yanıtlarsa sevinirim ona göre sabah sağlık ocağına gideyim.

Arkadaşlar selam. Normalde 9 ay tecilim var ancak askere gitmeye karar verdim az önce e-devletten yoklama yaptım ama muayene işi varmış. Yarın sabahtan bile sağlık ocağına gitsem sisteme düşmesi vs. derken 2 günde yetişmeyebilir mi bu iş? Yani benim kasım celbine yetişmem sizce bir ihtimal mi? Gören bilen yanıtlarsa sevinirim ona göre sabah sağlık ocağına gideyim.
Sisteme düşmesi okadar uzun sürmüyor. Aynı gün işin hallolur muhtemelen. Sadece son gün yaptığın için muhtemelen kasım ayında gidemeyeceksin. Ocakta teslim olmanı istemeleri daha muhtemel.

Kasım'da gitmen imkansız en az 6 ay atar ben de öyleydi en azından.

Kasım'da gitmen imkansız en az 6 ay atar ben de öyleydi en azından.
Doğru bu arada senin yoklama yaptığın tarih ve gittiğin tarih arasında fark oluyor. Ben senin yoklama yapmadığını unuttum. En azından aralıkta yapanlar mayıs celbine kalıyor. Mayıs celbi dediğimiz 3 kısım. Mayıs - Haziran - Temmuz olarak geçer. Sen şimdi yoklama yaptırırsan. Değişir ama en erken Ocakta gidersin.

Doğru bu arada senin yoklama yaptığın tarih ve gittiğin tarih arasında fark oluyor. Ben senin yoklama yapmadığını unuttum. En azından aralıkta yapanlar mayıs celbine kalıyor. Mayıs celbi dediğimiz 3 kısım. Mayıs - Haziran - Temmuz olarak geçer. Sen şimdi yoklama yaptırırsan. Değişir ama en erken Ocakta gidersin.
Ocak'ta gidemez. Şubat celbine gider.

Kasım'da gidemeyeceksem hiç muayeneye gitmeyim en iyisi. Mayıs celbi mantıklı duruyor yazın başında gitmek en iyisi olur gibi zaten tecilim Haziran'da bitiyor ben Aralık gibi bozar Mayıs'ta giderim.

Bedelli mi düşünüyorsun, uzun dönem mi?
Uzun dönem için bilgim yok.
Bedelli düşünüyor isen başvuru yaptığın yıl gidemiyorsun zaten. Yıl boyu başvurular alınıp ertesi yıl başlarında hangi ayda gideceğin sonuçlanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı