Askerlik celp ve sevk döneminde ne yapılıyor?

yaşar yiğit

Hectopat
Daha fazla  
Askerliğimi kontrol edeyim dedim celp ve sevk dönemine geçmişim ama herhangi bilgi yok karşımda ya da ben anlamadım, attığım görüntülere göre ne yapmam gerek?

Sınıflandırma kısmı:
askerliğim 2.PNG
Sevk başvurusu kısmı:
askerliğim 3.PNG
Askerlik durum belgesi sorgulama kısmı:
askerliğim.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce erteleme gibi bir işlem yaptıysanız e-Devlet üzerinden tekrar işlem yaptırmıyor. En yakın askerlik şubesine gidip bilgi alabilirsiniz. Tekrar bir erteleme yapmazsanız 2026 döneminde silah altına alınacaksınız.

Üniversite yüzünden ertelenmişti okula gitmeme kararı alınca tecilimi bozmuştum, bir 3 ay ertelenmişti şimdi tekrar mı ertelendi yani? Kusura bakmayın buradan sormak zorundayım en yakın şube 70km uzakta arabam da şu an bende değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sene başına kadar ilişiğiniz olmadığı belirtiliyor, tecil bozulduğu için bu şekilde gözüküyor muhtemelen. Bu durumda da 2026 içerisinde sevk başvurunuzu yapmanız gerekir. Şubenin telefon numarasını bulup arayın, bazı şubeler yoğun olmadığı için telefondan da bilgi verebiliyor.

Sene başına kadar ilişiğiniz olmadığı belirtiliyor, tecil bozulduğu için bu şekilde gözüküyor muhtemelen. Bu durumda da 2026 içerisinde sevk başvurunuzu yapmanız gerekir. Şubenin telefon numarasını bulup arayın, bazı şubeler yoğun olmadığı için telefondan da bilgi verebiliyor.

Aradığınız kişiye şu an erişilemiyor :D Sanırım bir 3 ay daha ertelendi benim süreç, neyse hafta içi öğrenirim artık yardım için teşekkürler hocam.

Aradığınız kişiye şu an erişilemiyor :D Sanırım bir 3 ay daha ertelendi benim süreç, neyse hafta içi öğrenirim artık yardım için teşekkürler hocam.
8 Ocak'a kadar halledin mutlaka :) Şimdiden hayırlı teskereler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı