T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #11 Evet, o mesaj bana da geldi. Aralık ayında erteletmeye giderim kafam atmazsa bir şeylere.
Rediph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Yer İstanbul 20 Eylül 2022 #12 Gksuu dedi: Lise mezunu 3 sene erteleyebiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sene hazırlanıp seneye üniversite sınavına gireceğim. Aynı mesaj bana da geldi. Nasıl erteleyebilirim askeri şubeye mi gitmem gerek?
Gksuu dedi: Lise mezunu 3 sene erteleyebiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sene hazırlanıp seneye üniversite sınavına gireceğim. Aynı mesaj bana da geldi. Nasıl erteleyebilirim askeri şubeye mi gitmem gerek?
Ezelalper Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 300 Yer Bozüyük, Bilecik 20 Eylül 2022 #13 Bana da geçen sene gelmişti. Sanırsam 2024 yılına kadar uzattım tam hatırlamıyorum.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #14 Rediph. dedi: Hocam bu sene hazırlanıp seneye üniversite sınavına gireceğim. Aynı mesaj bana da geldi. Nasıl erteleyebilirim askeri şubeye mi gitmem gerek? Genişletmek için tıkla... Telefondan da E-devlet üzerinden hallediliyormuşta askerlik şubesind de gidebilirsin.
Rediph. dedi: Hocam bu sene hazırlanıp seneye üniversite sınavına gireceğim. Aynı mesaj bana da geldi. Nasıl erteleyebilirim askeri şubeye mi gitmem gerek? Genişletmek için tıkla... Telefondan da E-devlet üzerinden hallediliyormuşta askerlik şubesind de gidebilirsin.
Rediph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Yer İstanbul 20 Eylül 2022 #15 ZCPS21 dedi: Telefondan da E-devlet üzerinden hallediliyormuşta askerlik şubesind de gidebilirsin. Genişletmek için tıkla... 19'umuza yeni girdik başımıza gelene bak. Bazı üniversite öğrencilerine de gelmiş sanırım bu mesaj.
ZCPS21 dedi: Telefondan da E-devlet üzerinden hallediliyormuşta askerlik şubesind de gidebilirsin. Genişletmek için tıkla... 19'umuza yeni girdik başımıza gelene bak. Bazı üniversite öğrencilerine de gelmiş sanırım bu mesaj.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #16 Rediph. dedi: 19'umuza yeni girdik başımıza gelene bak. Bazı üniversite öğrencilerine de gelmiş sanırım bu mesaj. Genişletmek için tıkla... O kısmı öğrenci işleri ile ilgili, bizle ilgili değil, bakarlar başlarının çaresine. Bizim de şubeye gidip erteletmemiz lazım.
Rediph. dedi: 19'umuza yeni girdik başımıza gelene bak. Bazı üniversite öğrencilerine de gelmiş sanırım bu mesaj. Genişletmek için tıkla... O kısmı öğrenci işleri ile ilgili, bizle ilgili değil, bakarlar başlarının çaresine. Bizim de şubeye gidip erteletmemiz lazım.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.551 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 20 Eylül 2022 #17 Rediph. dedi: Hocam bu sene hazırlanıp seneye üniversite sınavına gireceğim. Aynı mesaj bana da geldi. Nasıl erteleyebilirim askeri şubeye mi gitmem gerek? Genişletmek için tıkla... 404 Sayfa Bulunamadı Bazı kişilerde kayıt bulunamadı diyor. Olmaz ise şubeye gidip halletmen gerek.
Rediph. dedi: Hocam bu sene hazırlanıp seneye üniversite sınavına gireceğim. Aynı mesaj bana da geldi. Nasıl erteleyebilirim askeri şubeye mi gitmem gerek? Genişletmek için tıkla... 404 Sayfa Bulunamadı Bazı kişilerde kayıt bulunamadı diyor. Olmaz ise şubeye gidip halletmen gerek.
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #18 Bende şubeye gideceğim. Oradan askerliğimi erteleyeceğim. Bu ne ya, sanki subay olma hayalleri kuruyorum sırf bunun yüzünden.
Bende şubeye gideceğim. Oradan askerliğimi erteleyeceğim. Bu ne ya, sanki subay olma hayalleri kuruyorum sırf bunun yüzünden.
''2Pac'' Hectopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #19 Şogunn dedi: Hocam ben 2021'in temmuz ayında mezun oldum. Bilgiye göre mezun olduğunuz yıldan itibaren 3 yıl erteleyebilirsiniz diyor. Yani ben temmuz 2024 tarihine kadar mı erteleyebilirim? Yoksa bu yıldan itibaren mi? Genişletmek için tıkla... Sen 2003 doğumlu olduğun için 2026 yılına kadar ertelenecek askerlik görevin.
Şogunn dedi: Hocam ben 2021'in temmuz ayında mezun oldum. Bilgiye göre mezun olduğunuz yıldan itibaren 3 yıl erteleyebilirsiniz diyor. Yani ben temmuz 2024 tarihine kadar mı erteleyebilirim? Yoksa bu yıldan itibaren mi? Genişletmek için tıkla... Sen 2003 doğumlu olduğun için 2026 yılına kadar ertelenecek askerlik görevin.
forzamontial Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 881 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2022 #20 Şogunn dedi: Ben üniversite düşünmüyorum. Bende erteleyebilir miyim? 3 yıl. Düz lise mezunuyum. Genişletmek için tıkla... Evet hocam 3 yıl.
Şogunn dedi: Ben üniversite düşünmüyorum. Bende erteleyebilir miyim? 3 yıl. Düz lise mezunuyum. Genişletmek için tıkla... Evet hocam 3 yıl.