Askerlik için Askercell alınmalı mı?

Praudh

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi, sağlıklı günler. Cumartesi günü bir aksilik olmazsa yedek astsubay olarak askere gideceğim. Askercell ile ilgili çeşitli yorumlar, bilgiler var. Doğrusu nedir, nasıl gidilmeli? Hattı mı kısıtlatmalıyız yoksa gereği yok mu? Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim, şimdiden teşekkürler.

İfadeler: T21

Belirli zaman kısıtlamasına ek olarak data kullanamıyorsun, paket açıklamasında yazıyor.
İstersen askercell alıp tuşlu telefona tak, duruma göre akıllı cihaza geçiş yaparsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Askerde kullandığın hattın hiç bir önemi yok, kimse de çıkıp hattını sormaz merak etme.
Asıl önemli olan telefonun kendisidir, düzgün sağlam bir tuşlu telefon götür, içinde hangi hattın olduğunun önemi yok. Ben askerdeyken bir tane askercell kullanan birini görmedim şahsen.
Ben de vodafone hattım ile gittim.

İstanbul'da yapacağım acemilik dönemini. Kendi hattımı takarak gideyim o halde. Askercell isterlerse illa içeriden alırız zaten. Duruma göre ilerleriz.

Aslında MSB askercell'i kaldırmış mı öyle haberler gördüm ama yerden yere vs. çok değişiyor askerlikte her şey.

Dediğim gibi hattımı takıp giderim, kısıtlatmam da.

Aynen hiç askercell ile uğraşma, kendi hattına da ekstra bir işlem yaptırma boşuna. Nereye gidersen git hat sorun olmaz. Sadece telefon sıkıntı olursa olur, o da tuşlu olduğu sürece sıkıntı olmaz.

Akıllı telefon sıkıntı. Tuşluyla gitmeli.
Kesinlikle, tuşluyla gideceğim zaten. Telefon hazır, o konuda sorun yok ama hat ile ilgili kafama bir şeyler takıldı sorayım dedim.
Hattımı kısıtlatmalıyım, girerken ne tür bir arama olur. Atıyorum kısıtlattım diyip orada bir şeye bakıyorlar mı. Yalan söyleyip yakalanmak istemiyorum emin olayım yada tecrübelerinizden faydalanayım diye bir danışmak istedim.

Direkt tuşluya kendi hattınızı takıp gidin. Sonra orada kontrol ederler zaten. Kontrolde de doğruyu söyleyin, en kötü ihtimalle yeni hatta geçmenizi isteyecekler zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…