Askerlik için sağlık raporu tekrar alınır mı?

polat2141

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben geçen yıl gibi askerlik için sağlık ocağından direkt gidip test falan olmadan onay almıştım ve şubede onaylanmıştı.
Ama bu yıl içinde kardiyolojiye gittiğim zaman yüksek nabız ve tansiyon demişti bana. Aynı sorunun bir farklısı düşük nabız olarak bir abimde de var o mesela askerliğe elverişiz demişler. Ben şimdi gidip tekrar rapor alabilir miyim veya bir sıkıntı olur mu bu konu?

Öncelikle aile hekimine muane olman gerek. Bu şikayetlerini ona da dile getir zaten kendisi gerekli görürse zaten hastaneye sevk eder. Sonrasında heyete çıkarsın ve onlar karar verirler elverişli olup olmadığına.

Öncelikle aile hekimine muane olman gerek. Bu şikayetlerini ona da dile getir zaten kendisi gerekli görürse zaten hastaneye sevk eder. Sonrasında heyete çıkarsın ve onlar karar verirler elverişli olup olmadığına.

Hocam Eylül'de gideceğim askere şu anlık öyle gösteriyor yetişir mi bu heyet falan işleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…