Askerlik işlemleri nasıl yapılır?

urktdbyme

Kilopat
Askere gitmek istiyorum ve anladığım kadarıyla 1 yıldır falan kaçakmışım bunun cezasını ödemek gerekiyormuş. Şimdi bende askerliğe uygun olduğuma dair sağlık raporu var. Tek yapmam gereken askerlik şubesine gidip askere gitmek istediğimi mi söylemek? Tamam bu işlemleri hallettim diyelim kaç ay sonra askere giderim?

Bende mayıs da gidiyorum, ilk önce en yakın askerlik şubesine gitcen sonra form doldurcan e-Devlet'ten internet Cafe'den falan çıktı alcan o doldurduğun formla birlikte sağlık ocağına gidicen sonra e-Devlet'te yazar takip edeceksin e-Devlet'te tercih işlemler bölümü açılacak tercih yapacaksın komando olmak istiyor musunuz - 6 aydan fazla askerlik yapmayı düşünüyor musunuz falan diye bir tercih yapacaksın sonra celbini bekliceksin. Hayırlı teskereler

Bende mayıs da gidiyorum, ilk önce en yakın askerlik şubesine gitcen sonra form doldurcan e-Devlet'ten internet Cafe'den falan çıktı alcan o doldurduğun formla birlikte sağlık ocağına gidicen sonra e-Devlet'te yazar takip edeceksin e-Devlet'te tercih işlemler bölümü açılacak tercih yapacaksın komando olmak istiyor musunuz - 6 aydan fazla askerlik yapmayı düşünüyor musunuz falan diye bir tercih yapacaksın sonra celbini bekliceksin. Hayırlı teskereler
Her şeyi yaptım diyelim kaç ay sonra askere giderim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı