Askerlik nasıl ertelenir?

Questerx

Picopat
Daha fazla  
Psikolojik olarak kendimi hazır hissetmiyorum ki zaten uzun zamandır ağır bir depresyon yaşıyorum, birkaç ay önce bir kere hastaneye gitmiştim, bunun dışında geçen hafta da gittim psikolojik sorunum için.

Psikolojik olarak kendimi hazır hissetmiyorum ki zaten uzun zamandır ağır bir depresyon yaşıyorum, birkaç ay önce bir kere hastaneye gitmiştim, bunun dışında geçen hafta da gittim psikolojik sorunum için.

Bence depresyon ve psikolojiye olumsuz bir etkisi olmaz askerliğe gitmenin, askerlik dizilerdeki gibi değil veya gidenlerin abartılı anlatıkları gibi bir yer değil. Aklın havada olmazsa, biraz dikkatli davranırsan bence askerlik sana iyi gelir.

Askerlik şubesine git tecil ettirmek istiyorum de.

Sana tavsiyem eğer ileri ki zamanlarda gidecekseniz bile psikolojinizi düzeltip gitmenizi öneririm. Benim psikolojim bozuktu gittiğimde. Hem insanlardan nefret ediyordum hem depresyondaydım. Gittim daha da psikolojim bozuldu. Gece nöbetleri mi dersin hava bir de soğuk toplasan 100 gün hastalık çektim. Komutanlar bana mobbing yapıyordu, başkalarının suçu yüzünden ben de yanıyordum. Hep böyle oldu, iyiliğimi suistimal ettiler. Şu an sokakta polis görsem bile iyi gözle bakmıyorum. Normal şartlarda vatansever birisiydim, şu an askerden ve polislerden nefret ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Askerlik çok sinir bozucu yer biri en son delirip başkalarına zarar verirse ne olacak zorunluluk kalkmalı.

İsterseniz okul yoluyla da tecil edebilirsiniz. Teciliniz ne zaman bitiyor?
AÖF kaydı yaptırıp erteleteceğim.
Önlisans okumuştum, daha sonra 2 sene daha okuyor gözüktüm şimdi 4 senelik seçeceğim sınavsız tercih yapılabiliyor deniyor.

Kronik psikolojik sorunların varsa tecil değil çürük raporu alma ihtimalin bile vardı diye biliyorum. Hastane muayenesinde bunun için rapor tutulması gerekiyor.
Öyle bir ülke ki bu sefer işe almada sorun yaşıyoruz, hiçbir zaman da memur yapmıyorlar.
Maaş desen o da üç kuruş, geçinmeni bekliyorlar.
Ondan sonra niye bunca şiddet haberi oluyor, sorun ortada.
Bu ülkede zenginler ve avrupalılar tıka basa yiyip yemek ziyan ederken bir çok insan saçma sapan sebeplerin üst üste gelmesinden ötürü yaşamına son veriyor belki başkalarına zarar vererek gidiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı