Psikolojik olarak kendimi hazır hissetmiyorum ki zaten uzun zamandır ağır bir depresyon yaşıyorum, birkaç ay önce bir kere hastaneye gitmiştim, bunun dışında geçen hafta da gittim psikolojik sorunum için.
Psikolojik olarak kendimi hazır hissetmiyorum ki zaten uzun zamandır ağır bir depresyon yaşıyorum, birkaç ay önce bir kere hastaneye gitmiştim, bunun dışında geçen hafta da gittim psikolojik sorunum için.
AÖF kaydı yaptırıp erteleteceğim.İsterseniz okul yoluyla da tecil edebilirsiniz. Teciliniz ne zaman bitiyor?
Öyle bir ülke ki bu sefer işe almada sorun yaşıyoruz, hiçbir zaman da memur yapmıyorlar.Kronik psikolojik sorunların varsa tecil değil çürük raporu alma ihtimalin bile vardı diye biliyorum. Hastane muayenesinde bunun için rapor tutulması gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.