Kimse kimseyi düşünmüyor zaten, ülkede bir ton olay oluyor kimsenin ipinde değil ki.Askerlik çok sinir bozucu yer biri en son delirip başkalarına zarar verirse ne olacak zorunluluk kalkmalı.
Herkes kendi maddi çıkarını düşünüyor, ölen olunca da yalandan bir vatan sağolsun.
Kimsenin kimseyi düşündüğü yok herkes bir şeyleri, birilerini şikayet edip duruyor.
Siz sanıyor musunuz onlar bizi seviyor, hayır. Aksine bir çok insan da bizden nefret ediyor.
Bu yüzden bizim dostumuz yok onlara ödenecek bir borcumuz hiç yok.
Zengin hayatını yaşasın diye, kadınlar daldan dala konsun diye, Arap şeyhleri parsel parsel arsa alsın diye bizi öne atıyorlar.
Sayıdan ibaretiz.
Şubeyi aradım öyle bir şey demediler.@Questerx, sınavsız ikinci üniversiteyi askerlik tecilinde kullanamıyorsunuz.
Geçen ultra lüks tatile gittim o da akraba sayesinde vs.Kimse kimseyi düşünmüyor zaten, ülkede bir ton olay oluyor kimsenin ipinde değil ki.
Herkes kendi maddi çıkarını düşünüyor, ölen olunca da yalandan bir vatan sağolsun.
Kimsenin kimseyi düşündüğü yok herkes bir şeyleri, birilerini şikayet edip duruyor.
Siz sanıyor musunuz onlar bizi seviyor, hayır. Aksine bir çok insan da bizden nefret ediyor.
Bu yüzden bizim dostumuz yok onlara ödenecek bir borcumuz hiç yok.
Zengin hayatını yaşasın diye, kadınlar daldan dala konsun diye, Arap şeyhleri parsel parsel arsa alsın diye bizi öne atıyorlar.
Sayıdan ibaretiz.
Adamlar yiyip içip atıyor, tabi bende aynısını yaptım fazla fazla aldım yiyip içip attım.
Bir kısım her şeyin en güzelini deneyimleyip hayattan keyif alırken bir kısım da her şeyin en kötüsünü deneyimleyip üç kuruşluk insanlara kölelik yapıyor.
Tabi ülkede garibanın garibana yaptığı zulmün boyutunu gördüğüm için bende diğer zenginlerin yaptığını yapmak istedim, sonuçta kimse benim babamın oğlu değil, üstte bahsettiğim gibi kimsenin kimseye saygısı ve sevgisi yok, olmak zorunda da değil aksine herkes birbirine düşman bu ülkede, vatan millet sakarya bunların hepsi göz boyama, fakirleri kandırma, manipülasyon sanatı işte.
Madem fakirsin, yalnızsın, kimsesizsin o zaman sistemin gübresi ol diyorlar.
Eh, kimse sütten çıkmış ak kaşık değil, sistem vahşiyse eleme sistemi de vahşi.
Son düzenleme: