Askerlik nasıldır?

3 sene önce kardeşim "Söz" dizisini izlerken asker olmak istiyordu. Şu sıralar HIMYM izliyor ve şu aralar da mimar olmak istiyor. Geçen sene de mühendis olmak istiyordu Bu yaşında çok kafa yorma, birkaç yıl sonra düşünürsün onları. Çünkü bu yaşlarda düşündüğün şeyler anlık heves oluyor çoğu zaman.

Katılıyorum. 10 yıl önce polis olmak istiyordum, şimdi asker. Çok değişmiş, değil mi?

Harp okuluna gidip mezun olursan teğmen başlarsın 3 yıl sonra rütben artar sonra 6 yıldı sanırım değişiyor rütbeden rütbeye.
Acaba subay/astsubaylık gibi meslekleri kötüleyenler bu meslekleri yapabilecekler miydi? Bir de bu mesleği seviyorsanız söylediğiniz dezavantajlar göze görünmüyor.

Kötüleyenlerde bana iş hayatı daha cazip geliyor diyor ulan salak bize ne senden herkes aynı mesleği mi yapıyor ban yedik herhalde.

Askere gidip geldim resmen sinir hastası oldum, çok agresif bir yapım oldu. Uzman olunmaz, astsubay olunabilir, veya asteğmenlik ile başlanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…