Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.597 Çözümler 14 2 Mayıs 2025 #11 whitechees dedi: Muaf olunca tamamen olmasi gerekmiyor mu neden 1 sene tecil oldu. Genişletmek için tıkla... Ben kilodan 1 sene muafiyet aldım. Kilo olunca 3 kere üst üste olunca çürük oluyor.
whitechees dedi: Muaf olunca tamamen olmasi gerekmiyor mu neden 1 sene tecil oldu. Genişletmek için tıkla... Ben kilodan 1 sene muafiyet aldım. Kilo olunca 3 kere üst üste olunca çürük oluyor.
whitechees Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.048 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 GB, Ryzen 5 5600, GIGABYTE B550 GAMING X V2, 4X8 GB 3000MHZ RAM, CORSAIR RM750e PSU Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #12 Shinoa dedi: Heyet olduysa yüksek ihtimalle muaf olacaksınız diye düşünüyorum. Genelde çevremde böyle sonuçlandı. Eğer muaf olmazsanız sistem şöyle işliyor, sıralamanızı bekliyorsunuz muhtemelen Kasım celbi gibi anca gidersiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sonuc aciklandi. Barista askerlige elverisli degildir ama seferde askere gidebilir diyor. Bu muaf oldugum anlamina mi geliyor. Eger geliyorsa askerligim kisminda muafsin demiyor anlamadim. Belgeyi askerlik subesine goturmem lazim mi
Shinoa dedi: Heyet olduysa yüksek ihtimalle muaf olacaksınız diye düşünüyorum. Genelde çevremde böyle sonuçlandı. Eğer muaf olmazsanız sistem şöyle işliyor, sıralamanızı bekliyorsunuz muhtemelen Kasım celbi gibi anca gidersiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sonuc aciklandi. Barista askerlige elverisli degildir ama seferde askere gidebilir diyor. Bu muaf oldugum anlamina mi geliyor. Eger geliyorsa askerligim kisminda muafsin demiyor anlamadim. Belgeyi askerlik subesine goturmem lazim mi
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.597 Çözümler 14 5 Mayıs 2025 #13 Muaf olmamışsınız. e-Devlet üzerinden yoklama yapmanız lazım diye biliyorum.
whitechees Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.048 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 GB, Ryzen 5 5600, GIGABYTE B550 GAMING X V2, 4X8 GB 3000MHZ RAM, CORSAIR RM750e PSU Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #14 Garibo dedi: Muaf olmamışsınız. e-Devlet üzerinden yoklama yapmanız lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Neden yapmam lazim ki yoklama yapinca askerlige gidiyor olmuyor muyum?
Garibo dedi: Muaf olmamışsınız. e-Devlet üzerinden yoklama yapmanız lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Neden yapmam lazim ki yoklama yapinca askerlige gidiyor olmuyor muyum?
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.090 Makaleler 5 Çözümler 26 Yer İstanbul 6 Mayıs 2025 #15 whitechees dedi: Hocam sonuc aciklandi. Barista askerlige elverisli degildir ama seferde askere gidebilir diyor. Bu muaf oldugum anlamina mi geliyor. Eger geliyorsa askerligim kisminda muafsin demiyor anlamadim. Belgeyi askerlik subesine goturmem lazim mi Genişletmek için tıkla... Muaf olmuşsunuz. Ülkede herhangi bir seferberlik çıkınca gidebilirsiniz anlamında o.
whitechees dedi: Hocam sonuc aciklandi. Barista askerlige elverisli degildir ama seferde askere gidebilir diyor. Bu muaf oldugum anlamina mi geliyor. Eger geliyorsa askerligim kisminda muafsin demiyor anlamadim. Belgeyi askerlik subesine goturmem lazim mi Genişletmek için tıkla... Muaf olmuşsunuz. Ülkede herhangi bir seferberlik çıkınca gidebilirsiniz anlamında o.