Ben kilodan 1 sene muafiyet aldım. Kilo olunca 3 kere üst üste olunca çürük oluyor.Muaf olunca tamamen olmasi gerekmiyor mu neden 1 sene tecil oldu.
Ben kilodan 1 sene muafiyet aldım. Kilo olunca 3 kere üst üste olunca çürük oluyor.Muaf olunca tamamen olmasi gerekmiyor mu neden 1 sene tecil oldu.
Hocam sonuc aciklandi. Barista askerlige elverisli degildir ama seferde askere gidebilir diyor. Bu muaf oldugum anlamina mi geliyor. Eger geliyorsa askerligim kisminda muafsin demiyor anlamadim. Belgeyi askerlik subesine goturmem lazim miHeyet olduysa yüksek ihtimalle muaf olacaksınız diye düşünüyorum. Genelde çevremde böyle sonuçlandı. Eğer muaf olmazsanız sistem şöyle işliyor, sıralamanızı bekliyorsunuz muhtemelen Kasım celbi gibi anca gidersiniz.
Muaf olmamışsınız. e-Devlet üzerinden yoklama yapmanız lazım diye biliyorum.
Muaf olmuşsunuz. Ülkede herhangi bir seferberlik çıkınca gidebilirsiniz anlamında o.Hocam sonuc aciklandi. Barista askerlige elverisli degildir ama seferde askere gidebilir diyor. Bu muaf oldugum anlamina mi geliyor. Eger geliyorsa askerligim kisminda muafsin demiyor anlamadim. Belgeyi askerlik subesine goturmem lazim mi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.