Askerlik tecil AÖF ile bağlantısı nedir?

deamonicaz

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben AÖF'ten okuyacağım. Ocak'ta tecilim bitiyor gruptan biri aynen şunu yazdı "askerlik şubesini aradım, 2 yıllık ön lisans bitirdim sistem otomatik tecil etti dedim şimdi açıktan okursam tecil olur mu dedim 2 yıllık okursan olmaz dediler" şimdi bunun tecil olmamasının sebebi daha önceden 2 yıllık okuması mı AÖF okuması mı? Ben daha önce üniversite okumadım AÖF kayıt oldum şimdi benim askerlik tecil olur mu?

Örgünde olsaydın kendiliğinden okul tecil ediyordu. Açıköğretimde nasıl oluyor bilmiyorum. En doğru bilgiyi okul vereceği için çağrı merkezini aramanda fayda var.

Örgünde olsaydın kendiliğinden okul tecil ediyordu. Açıköğretimde nasıl oluyor bilmiyorum. En doğru bilgiyi okul vereceği için çağrı merkezini aramanda fayda var.
yazdım da askerlik şubeyle iletişime geçin dedi

İlla burada daha önceden yapan biri vardır cevabını bekliyorum :D

Mantık şu;
Eğer ön lisans mezunu(2 yıllık) isen tecil alabilmek için Lisans programına katılman gerekir.
Eğer lisans mezunu(4 yıllık) isen tecil alabilmek için yüksek lisans programına katılman gerekir.

Gruptan yazan kişinin tecil olamamasının nedeni daha önceden ön lisans programını bitirmesinden. Senin askerliğin tecil olur endişelenme

Mantık şu;
Eğer ön lisans mezunu(2 yıllık) isen tecil alabilmek için Lisans programına katılman gerekir.
Eğer lisans mezunu(4 yıllık) isen tecil alabilmek için yüksek lisans programına katılman gerekir.

Gruptan yazan kişinin tecil olamamasının nedeni daha önceden ön lisans programını bitirmesinden. Senin askerliğin tecil olur endişelenme
teşekkür ederim rahatladım ama AÖF ten okuyorum aynı mantık değil mi?

benim kuzenim yıllardır dışardan üniversite okuyor yani AÖF. Ben lisans mezunuyum askere gideceğim aralıkta ama kuzenimin hala tecili var bilerek bitirmiyor. Eğer kafana başka bir şey takılırsa sorarım kendisine

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı