Askerlik tecil hakkım var mı?

341346

Hectopat
Makaleler
1
Geçen sene 02/07/2021 yılında Anadolu Lisesinden mezun oldum. Şuan okumuyorum.
Hiç YKS sınavına girmedim. Seneye girmeyi düşünüyorum. Askerlik şubesine gidersem kaç yıllık erteleme yaparlar. En önemlisi ise kesin erteleme yaparlar mı? 31/12/2022'e kadar zamanım var. 02/12/2003 doğumluyum ayrıca.

Son düzenleme:
Lise mezunu, daha bu yıl mezun oldum. Aynı ayda doğmuşuz, belki size de bu kadar çıkartabilirler.

Ve eğer lise diplomanızı aldıysanız ertelerler, çünkü ben askerlik şubesine gittiğimde e-devletimden sadece lise diploması bilgilerini istediler.
Hocam bende geçen yıl mezun oldum. Diplomam var evet. Kesin olarak yaparlar değil mi erteleme? Siz meslek lisesi mezunu musunuz?

Hocam bende geçen yıl mezun oldum. Diplomam var evet. Kesin olarak yaparlar değil mi erteleme? Siz meslek lisesi mezunu musunuz?
Meslek lisesi bilişim teknolojilerinden mezunum ve yaparlar diye düşünüyorum çünkü size de mesaj olarak e-devletten "Yoklama kaçağına düşmemek için -.-.---- tarihine kadar askerlik işlemlerinizi tamamlamanız gerekmektedir" diye bir mesaj gelmesi lazım 2003 doğumlu olduğunuz için. Şubeye gittiğim de 2003 lüler hep şubedeydi 🙂

Meslek lisesi bilişim teknolojilerinden mezunum ve yaparlar diye düşünüyorum çünkü size de mesaj olarak e-devletten "Yoklama kaçağına düşmemek için -.-.---- tarihine kadar askerlik işlemlerinizi tamamlamanız gerekmektedir" diye bir mesaj gelmesi lazım 2003 doğumlu olduğunuz için. Şubeye gittiğim de 2003 lüler hep şubedeydi 🙂
Evet geldi öyle bir mesaj. Peki son olarak şuan okuyor musunuz? Veya üniversite düşünüyor musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı