Askerlik tecili nasıl bozulur?

akazanil

Hectopat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS MEGALODON RTX 3060 Ti
INTEL İ5-12400F
NZXT X53 240MM AIO
XPG SPECTRIX D41 4133 MHZ CL 19 2X8
ASUS H610M-A D4
1 TB WD BLUE HDD
SEAGATE FIRECUDA 510 NVMe 250 GB M.2 SSD
WD GREEN 480GB SATA SSD
HIGH POWER ELITE 750w 80+ BRONZE PSU
ASUS GX601 ROG STRIX HELIOS WHITE EDITION CASE
Arkadaşlar iyi sosyaller. Şu an çok zor bir dönemden geçiyorum. İşsizim mutsuzum vesaire vesaire bundan mütevellit evde boş boş oturup kafayı yemektense askere gideyim aradan çıksın mentalitesine büründüm. e-Devlet üzerinden yoklama başvurusuna bastım ilerledim fotoğrafımı falan yükledim. En sonunda her şeyi tamamladım lakin halen 6 yıl gösteriyor. Ben pek anlamıyorum şimdi süreç nasıl işleyecek o süre kendi kendine azalacak mı tecil bozulacak mı sabahtandır halen aynı gözüküyor çünkü ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    78,3 KB · Görüntüleme: 51
  • 6281995c-8a20-4d3a-8f56-73e4e9229020.jpg
    6281995c-8a20-4d3a-8f56-73e4e9229020.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 51
  • 35a283d9-1170-4d7c-83f2-76dde04a58f0.jpg
    35a283d9-1170-4d7c-83f2-76dde04a58f0.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 52
Ben en yakın askerlik şubesine gidip bozdurmuştum hocam, sende öyle yapabilirsin. :) e-Devlet üzerinden yapılmıyordu sanırsam. Yine de bilen kişiler elbette cevap verecektir. Ağustos'tan, kasıma attı bakalım kasım'dan başka bir aya atmaz umarım.

Ben en yakın askerlik şubesine gidip bozdurmuştum hocam, sende öyle yapabilirsin. :) e-Devlet üzerinden yapılmıyordu sanırsam. Yine de bilen kişiler elbette cevap verecektir. Ağustos'tan, kasıma attı bakalım kasım'dan başka bir aya atmaz umarım.

Hafta içi öyle yapacağım hocam teşekkür ederim.

Sadece kimliğimi alıp gitmem yeterli olur herhalde.

Mezuniyet belgesini orada çıkartan askerler oluyordu ancak sizin orada durum nedir bilmiyorum. Yine de gitmeden önce arayıp sorarsan iyi olur hocam.

Askerlik şubesine gittim, adam git önce e-devletten askerlik yoklaması kısmından soruları tamamla başvur akabinde askerlik muayenesi için aile hekimine falan git dedi ve başımdan aşağı 1 saniyelik bir kaynar su döküldü, sanki bunları yapmamışım gibi hissetirdi çünkü bana neyse önce e devletten bahsettiği işlemi yaptığını akabinde buraya gelmeden aile hekimine gidip askerlik muayenemi olduğumu söyledim heee öyle desene dedi. Sanki yargısız infaz yapan benmişim gibi :) her neyse işte böyle oluyor arkadaşlar sırasıyla bunları yaparsanız tecil bozulmuş oluyor. Kasıma askersin dediler vatan bize emanet.

@werst06

Screenshot_1.png

Benimde aynı durum, geçen sene bozmuştum ağustos göstermekteydi. Şuan kasıma attı, umarım kasımdan başka bir aya atmaz erkenden gidip gelmek istiyorum şu yaşımda. Gideceğim yer belli olursa eğer buraya not düşerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı