Askerlik Tecili Nasıl Yapılır?

Kaan01_

Hectopat
Arkadaşlar, 2004 doğumlu bir bireyim. Askerlik hakkında şu zamana kadar hiç konuşmadım. Nedir, nasıl yapılır en ufak bir fikrim yok. Yardım eder misiniz? Askerliğimi tecil ettirmem için neler yapmam gerekiyor? e-Devlet karşıma şöyle bir şey çıkartıyor. Buradan bir şey yapmam gerekiyor mu?

1703915156472.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, 2004 doğumlu bir bireyim. Askerlik hakkında şu zamana kadar hiç konuşmadım. Nedir, nasıl yapılır en ufak bir fikrim yok. Yardım eder misiniz? Askerliğimi tecil ettirmem için neler yapmam gerekiyor? e-Devlet karşıma şöyle bir şey çıkartıyor. Buradan bir şey yapmam gerekiyor mu?

Eki Görüntüle 2068497
Bir kere neden son güne bıraktın. Lise diploması ile askeriye ye gitmen lazım. Kaçak gözüküp tecil yapamayacaskın muhtemelen. Bugün kesin hallet.
Şimdi baktım cumartesi, pazar kapalıymış.

Eki Görüntüle 2068497

Biraz aşağı in orada erteleme seçeneğinin olması gerekiyor yoksa diploman ve kimliğinle askerlik şubesine gitmen gerekiyor ama cumartesi kapalı diye biliyorum artık tecil ettirmen zor.

Biraz aşağı in orada erteleme seçeneğinin olması gerekiyor yoksa diploman ve kimliğinle askerlik şubesine gitmen gerekiyor ama cumartesi kapalı diye biliyorum artık tecil ettirmen zor.
abi hiç mi yolu yok nası yapılır nolur yardım edin

Bir kere neden son güne bıraktın. Lise diploması ile askeriye ye gitmen lazım. Kaçak gözüküp tecil yapamayacaskın muhtemelen. Bugün kesin hallet.
Şimdi baktım cumartesi, pazar kapalıymış.
1703923873756.png
abi şöyle bişey gördüm ama? olabilir mi

Yalan yanlış bilgi vermeyin benim de 31 Aralık 2021 de yoklama dönemi sondu 2022 Şubat ayına kadar kaçak olarak gözüktüm gittim tecil ettirdim 2022 Şubat ayında.

Bende yoklama kaçağı gözüküyorum şu anda tecil ettirebildin mi?

Lise mezunu isen Diploman ve Kimliğin ile git bugün şubeye 3-5 dk gibi bir sürede tecil yaptırabilirsin. Bana mesaj gelmişti kaçaksınız yoklama işlemlerinizi yapınız diye. Ben öyle gitmiştim şubeye direk yoksa haberim yoktu.

Askerlik şubesıne gidip tecil ettirmek istiyorum dediğinde ek olarak 3 yıl uzatabilir. Benim tecilim 2019 da bitiyordu 31.12.2022 tarihine kadar uzatmışlardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı