Askerlik yaşından bir sene önce muayene yaptırılabilir mi?

alitasbasi6734

Hectopat
Merhaba, ben Abdullah, yaşım 19, 28/05/2002 doğumluyum. Akrabalarımdan öğrendiğim kadarıyla, askerlik yaşı gelmeden bir sene öncesinden muayane yaptırabilme imkanımız varmış. Benim şu an tecilim sene sonuna kadar gözüküyor, askerlik başvuru yoklamasını başlattım, fotoğraf gibi şeyleri e-Devlet'e yükledim. Bir sene öncesinden muayene olmak mümkün mü yoksa, illa 2022 yılını beklemek zorunda mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gitmediğin bir süre içerisinde neden muayene olacaksın? Ek olarak alınıyım diye başvuruyu bitirdiysen gitmek zorundasın.
Ya sadece başvuru başlattım, fotoğraf yükledim, devamını getirmedim, bir an önce de askere gitmek istiyorum, Aralık ayında sağlık ocağına gideceğim bakalım erkenden muayane yapacak mı yapmazsa 1 ay daha mecbur bekleyeceğim, tecil ettirmeyeceğim için başvurunun devamını getirmek zorundayım dediğiniz gibi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı