hogwartscanavarı
Decapat

Kaç kredin vardı? Kaç zorunlu dersin ve dönemin kalmıştı açık lisede?

Bütün zorunlu derslerimi bitirmiştim.. Ama kredi açığım vardı.Kaç kredin vardı? Kaç zorunlu dersin ve dönemin kalmıştı açık lisede?
Şuanda da gidebilirsin ama kaydın donuk olduğu için kabul ederler mi bilemem.Yani 31 aralıkdan sonra mı gideyim? Son basvuru tarihinden sonra yani
Açık lise kayıt tarihi belli değil Aralık'ta olursa ne âlâ, ama olmazsa Ocak'ta olursa kaçağa düşersin. Her asker kaçağı olduğun günün parasını ödersin sanırım günlük 5 TL idi. Eğer asker kaçağı durumuna düşersen ve Ocak'ta kayıt yaptırırsan tecil edebilirsin. Sadece kaçak olduğun günlerin parasını ödersin. Sakin ol.Bütün zorunlu derslerimi bitirmiştim.. Ama kredi açığım vardı.
İsterse denesin ama etmezler gibi geliyor bence aktif olması gerekiyor.Şuanda da gidebilirsin ama kaydın donuk olduğu için kabul ederler mi bilemem.
Çevremde kaçağa alırsan sana hiç yaptırmazlar diyorlar ama hiç emin değilim.. 20 kredi kalmış bu aradaAçık lise kayıt tarihi belli değil Aralık'ta olursa ne âlâ, ama olmazsa Ocak'ta olursa kaçağa düşersin. Her asker kaçağı olduğun günün parasını ödersin sanırım günlük 5 TL idi. Eğer asker kaçağı durumuna düşersen ve Ocak'ta kayıt yaptırırsan tecil edebilirsin. Sadece kaçak olduğun günlerin parasını ödersin. Sakin ol.
Etmezler aktif olması gerekiyor.
Hayır tecil ettirebilirsin. Sadece parasını ödersin.Çevremde kaçağa alırsan sana hiç yaptırmazlar diyorlar ama hiç emin değilim..
Şu an tecil ettirebildiniz mi? Ne kadar süre tecilli bakar mısınız?Arkadaşlar olay çözüme kavuştu benim kaydım pasif olsa bile silik değilmiş. Orada tecilim için kağıt yazdırdılar ve işim kısa sürdü. Bazı insanlarda silik olabiliyor sanırım o konuda hiç emin değilim. Yardımları içinde.
@Oikkesh
@LeqendLash
@kaaiizzeenn
@hogwartscanavarı
'E teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.