Askerlik yoklaması sonrası ne zaman askerliğe gidilir?

kmaan

Femtopat
Askerlik yoklaması için e-Devlet üzerinden başvuracağım, başvuru yaptığım ilk gün mü gitmem gerekiyor?
Şimdi sağlık ocakları için randevulu sistem olduğu için nasıl yapmam gerekiyor bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Aile hekimi ya da saglik ocagindan randevu alıyorsun muayene olup e devletten basvuru yapacaksın ayları sececeksin sonrasinda askerlikle ilişiğinin belirtildiği tarih gelince de askerlik aciklanacak sevk edileceğin tarih falan. Ben de oralara gelmedim daha 5 ayim var ilişiğimin bitiş tarihine.

Aile hekimi ya da saglik ocagindan randevu alıyorsun muayene olup e devletten basvuru yapacaksın ayları sececeksin sonrasinda askerlikle ilişiğinin belirtildiği tarih gelince de askerlik aciklanacak sevk edileceğin tarih falan. Ben de oralara gelmedim daha 5 ayim var ilişiğimin bitiş tarihine.
Hocam benim boyum 1.72 kadar ve 47 kiloyum, önce randevu alıp sonra mı e-devletten başvuru yapayım? Yani yarın gideceğim ve önce randevuyu mu alayım yoksa e-devletten yaptığımda kendisi otomatik randevu almıyor mu?

Hocam benim boyum 1.72 kadar ve 47 kiloyum, önce randevu alıp sonra mı e-devletten başvuru yapayım? Yani yarın gideceğim ve önce randevuyu mu alayım yoksa e-devletten yaptığımda kendisi otomatik randevu almıyor mu?

Ben aile hekiminden almistim randevumu ama e devletten başvuru yapildiginda da randevu veriyor demişlerdi ne kadar dogru bilmiyorum garanti olsun diye randevumu ben aile hekimimden almıştım.

Benim durumumdaki biri için süreç nasıl işler? Sağlık ocağından hastaneye sevk ve devamında çürük mü verirler? Bilgisi olan biri bilgilendirirse sevinirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı