illaedeb1 Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 225 Çözümler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2014 #21 Silinen üye dedi: Para ? Genişletmek için tıkla... Keleş de su altında çalışır. Mavi bereliler genelde keleş kullanırlar.
Silinen üye dedi: Para ? Genişletmek için tıkla... Keleş de su altında çalışır. Mavi bereliler genelde keleş kullanırlar.
S Simo Hayha Ziyaretçi 2 Haziran 2014 #22 Silinen üye dedi: Diyorum ki tam Türkiye'ye göre diyorsunuzda onun maliyeti kaça patlat biliyor musunuz diyecektim. Genişletmek için tıkla... G3 ler bedava üretilmiyor. Patenti alınsın. G3 yerine üretilsin.
Silinen üye dedi: Diyorum ki tam Türkiye'ye göre diyorsunuzda onun maliyeti kaça patlat biliyor musunuz diyecektim. Genişletmek için tıkla... G3 ler bedava üretilmiyor. Patenti alınsın. G3 yerine üretilsin.
9 999999 Ziyaretçi 2 Haziran 2014 #23 Silinen üye dedi: G3 ler bedava üretilmiyor. Patenti alınsın. G3 yerine üretilsin. Genişletmek için tıkla... G3'ler zamanında alınmış bitmiş. Şu an için o silahları almak Türkiye ekonomisinde oynamalara yol açabilir o derece
Silinen üye dedi: G3 ler bedava üretilmiyor. Patenti alınsın. G3 yerine üretilsin. Genişletmek için tıkla... G3'ler zamanında alınmış bitmiş. Şu an için o silahları almak Türkiye ekonomisinde oynamalara yol açabilir o derece