Yusufimo Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #1 Merhaba, dün Discord'a girdiğimde hesabımın askıya alındığını gördüm ama yediğim uyarılarda yazan hiçbir şeyi yapmadım. Hesabım açılır mı? Dosya Ekleri Screenshot_20241012_230401_Discord.jpg 68,1 KB · Görüntüleme: 203 Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2024
Merhaba, dün Discord'a girdiğimde hesabımın askıya alındığını gördüm ama yediğim uyarılarda yazan hiçbir şeyi yapmadım. Hesabım açılır mı?
furkan3318 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 1.185 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #11 Bu HAHA adındaki sunucu hangi sunucu bu arada? Gördüğüm her ekran görüntüsünde bu sunucu var. Artı 0 Eksi
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.274 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #12 furkan3318 dedi: Bu HAHA adındaki sunucu hangi sunucu bu arada? Gördüğüm her ekran görüntüsünde bu sunucu var. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
furkan3318 dedi: Bu HAHA adındaki sunucu hangi sunucu bu arada? Gördüğüm her ekran görüntüsünde bu sunucu var. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A ahmethts16 Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 371 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #13 İyi olmuş hocam bir daha takılmazsınız öyle yerlerde. Artı 0 Eksi
KS KS Yusufimo Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #14 Nickq dedi: Çoğu kişi yapıyor bunu girdiği sunucuların ne olduğuna bile bakmıyor. Özellikle "haha" isimli sunucu iğrenç bir yer. Böyle yerlerden uzak durmak gerekiyor. O zamanki aklıma girdiğim sunucular büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Evet bir ara çok boş insanlarla takılıp arkadaşlık yapıyordum o zamanlarda girdiğim bir sunucu büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
Nickq dedi: Çoğu kişi yapıyor bunu girdiği sunucuların ne olduğuna bile bakmıyor. Özellikle "haha" isimli sunucu iğrenç bir yer. Böyle yerlerden uzak durmak gerekiyor. O zamanki aklıma girdiğim sunucular büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Evet bir ara çok boş insanlarla takılıp arkadaşlık yapıyordum o zamanlarda girdiğim bir sunucu büyük ihtimalle.
Nickq Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 296 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #15 Yusufimo dedi: Evet bir ara çok boş insanlarla takılıp arkadaşlık yapıyordum o zamanlarda girdiğim bir sunucu büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... 50k kişiydi. Ama büyük ihtimalle 43K'sı falan botdur. Artı 0 Eksi
Yusufimo dedi: Evet bir ara çok boş insanlarla takılıp arkadaşlık yapıyordum o zamanlarda girdiğim bir sunucu büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... 50k kişiydi. Ama büyük ihtimalle 43K'sı falan botdur.
aldere4242 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #16 Hiçbir şey yapmadan nasıl askıya alınsın mutlaka bir şey yapmışındır orada yazar sebepleri Artı 0 Eksi