Discord yaştan dolayı askıya alınan hesap geri açılır mı?

Soruya baktım, hala aynı.
Hayır açıyorlar ama biraz sabır ve zorlama gerekiyor. Bir şeye cevap verirken sayı ile cevap vermeyin. Mesela :

Güneş sisteminde kaç gezegen var?

- 8

Bunu yapmak yerine, bunu yapın :

Güneş sisteminde kaç gezegen var?

- Güneş sisteminde toplam 8 gezezen var.

böyle cevaplar verin diğer türlü yaşınızı discord bilse bile cahil moderatörleri yüzünden böyle saçma şeylerle uğraşırsınız.

O zaman bilmiyorum ama açtırırsın her türlü sonuçta kimlikte 20 yaşındasın
Ya teknik olarak düşünmeleri lazım, hesap 2021'de açılmış. Bu eleman 2025'te 13 yaşındaysa veya daha küçükse, 2021'de telefon bile kullanamıyor olması lazım falan değil mi?

Bi ara o numarayı bana da yapmışlardı ban yemiştim kimliğim net olmayınca açmadılar diye hatırlıyorum ben de yeni hesap açmıştım.
1748949441829.png

Dediğiniz gibi oldu.

Son düzenleme:
Dün gece sularında Discord hesabım devre dışı bırakıldı, maile girip baktığımda sebebini yaş politikalarından dolayı devre dışı bıraktıklarını söylüyorlardı. Yaşım 20, kimlikle beraber attım itirazı. (doğum senesi tam olarak belli olmuyordu kaliteden) ama hani tipten vs. 13 olmadığım zaten belli. İtiraza ne zaman dönerler ve hesabım açılır? Ayrıca herhalde raporlayan kişiyi öğrenmem imkansız, değil mi?

Öncelikle eğer kimlik ve yüz fotonuz attığınız fotoğrafta net görünüyorsa kanıt işi tamamdır ayrıyeten size bunu yapan kişiyi bulabilmek için kendinize şu soruyu sorun: Tek bir mesajda "13" sayısından küçük bir sayı yazdınızmı şunu kastediyorum.

Yanlış cevap

15 - 5 kaçtır = 10 ( mesajı düzenleyip kaç yaşındasınız yapabilir )

15 - 5 kaçtır = 15 ten 10 sayısını çıkarırsak 10 eder ( bu tarz küçük detaylara dikkat edin )

Technopat Haberler

Geri
Yukarı