Askıya alınan Youtube Hesabının Premium'u nasıl iptal edilir?

wennzy

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Bursa
Daha fazla  
Aylar önce Youtube Hesabım askıya alındı. Nedenini bile anlayamadım. Premium bulunan bir hesaptı ve Youtube'a giriş yapamadığım için iptal edemiyorum. Her ay Premium ücreti çekiyor. Yapıkredi kullanıcısıyım. Yapıkredi Uygulaması üzerinden nasıl iptal edeceğim?

Son düzenleme:
Aylar önce Youtube Hesabım askıya alındı. Nedenini bile anlayamadım. Premium bulunan bir hesaptı ve Youtube'a giriş yapamadığım için iptal edemiyorum. Her ay Premium ücreti çekiyor. Yapıkredi kullanıcısıyım. Yapıkredi Uygulaması üzerinden iptal şansım var mı?
Banka üzerinden para çekmesini engelleyebilirsiniz ancak başka bir yt için kullanırken sıkıntı yaşarsınız. En iyisi mail atmak ve çekilen ücretleride istemek.

Oturum açın - Google Hesapları Buradan iletişime geçin.
Screenshot_20220508-145749_Chrome.jpg

Banka üzerinden para çekmesini engelleyebilirsiniz ancak başka bir yt için kullanırken sıkıntı yaşarsınız. En iyisi mail atmak ve çekilen ücretleride istemek.
İşte arıyorum o bölümü, bulamıyorum. Paparada engelleyebiliyordum, burda nasıl yapacağım?

Hocam engellemeyin sonra Google'da kullanamazsınız kartı en sağlıklısı üstte belirttiğim şeyi yapın.
Hayır paparada engelledim başka hesabımda, hâlâ kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-05-08-15-01-50-067_com.mobillium.papara.jpg
    Screenshot_2022-05-08-15-01-50-067_com.mobillium.papara.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 47

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı