Aşko Kuşko Kız

Malenizm ne alaka?
Bilmem kadınlar kapatılsın dediniz ya. Robotlar felan böyle ilginç düşünce yapısı yeni bir akımla taçlandırılmalı bence: Maleniiizm!

Forumu Kızlar Soruyor'a döndürmeye niyetli olanlar var herhalde. Ayrıca ne boş konu bu arkadaş.
Beğenmediğiniz ya da bilginizin olmadığı konuya neden giriyorsunuz? Saygılı olmayı öğrenin. Kızlar soruyor ile bir ilgisi yok Bkz. olarak farklı paylaşımlar da yapacağım YouTube ile paralel olarak.

Abi güzelleme yaptığımızı kim söyledi Allah aşkına.

+ Olarak kendilerini her şeyden üstün görürler. Genellikle Lise mezunudurlar.

Ağır.

Sevgilileri genelde buna benzer:

1- Mesajlarda herhangi bir şekilde ''Kadınlar kapatılsın'' yazdığını göremedim. Mesaj olarak ''Aşko kuşkolar kapatılsın'' mesajını gördüm ve yazan kişinin bunu nefret suçundan dolayı yazdığını sanmıyorum.
2-Saygı bekliyorsan önce saygı duymayı öğreneceksin. Burası teorik olarak bir teknoloji forumu. Yine de istediğiniz konuyu girmekte özgürsünüz ancak insanlar da konunuza istediği yorumu yazma hakkına sahiptir.
3- Kendi yazdığın metni okursan ''İçlerinde bir aslan yatar'' yahut ''Bir aşk gibi peşinden koşmanız, bir kuş gibi sıkmamanız'' ifadesi alenen bir güzellemedir. Lütfen forumdaki üyelerin aklıyla dalga geçmeyin.
İyi forumlar.

Sevgilileri genelde buna benzer:
Eki Görüntüle 1727468
17 farklı suçtan oluşan sabıka kaydı ve ''Bedel Ödendi'' yazısı eksik.

Trafik cezası olur mu hocam(!)? hem de 2 tane !

Ağır derken sizin için mi ağır oldu ? Yoksa genel bir yorum mu? Ben sizin şahsınıza veya kadınlara bir şey söylemedim belirtmek isterim. Bu kadınımsıların (kendini geliştirememiş muhtaç insanların) hemcinslerini de kötü etkilediğini söylüyorum pek savunulacak bir yanları yok isim olarak aşko kuşko olmasın da maşka muşko olsun. Bu dediğim tiplemelerin varlığını az çok biliyorsunuzdur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…