Aşko Kuşko Kız

Dünya cinsiyetsizlik peşindeyken.

Dünya dediği toplam nüfusun %15'i bile olmayan Kuzey Amerika ve Avrupa.
237584.png

Malenizm ne alaka?
Bilmem kadınlar kapatılsın dediniz ya. Robotlar felan böyle ilginç düşünce yapısı yeni bir akımla taçlandırılmalı bence: Maleniiizm!

Forumu Kızlar Soruyor'a döndürmeye niyetli olanlar var herhalde. Ayrıca ne boş konu bu arkadaş.
Beğenmediğiniz ya da bilginizin olmadığı konuya neden giriyorsunuz? Saygılı olmayı öğrenin. Kızlar soruyor ile bir ilgisi yok Bkz. olarak farklı paylaşımlar da yapacağım YouTube ile paralel olarak.

''Aşko kuşko'' diye tabir ettiğiniz kızlar genelde dünyanın kendi çevresinde döndüğünü düşünen, tek dertleri eski sevgilisi Berkcan'ın yeni sevgili yapması olan, ağızlarında sürekli ''Aşko, yeto ,erko...'' gibi söylemler geveleyen, topluma ve kendilerine herhangi bir faydası olmayan insanlardır. Ayrıca ''İçlerinde aslan yatar'' ibaresi tamamen yanlıştır. Bu türdeki kızlar flörtleri yahut sevgilileri kendilerine 3 dakika boyunca yazmayınca tribe(!) girerler ve kendilerine alkole(?) vurarak ''Çok sarhoşum ararsam açmayın'' tarzında hikayeler paylaşırlar.
Şu dünya üzerinde güzelleme yapmadığınız nadir gruplardan biriydi ama belli ki birileri rahat duramamış :)
Abi güzelleme yaptığımızı kim söyledi Allah aşkına. 😄

Ek olarak bulundukları ortamda en büyük ilgi onlarda olmalı. Erkeklerin gözü, kulağı, ilgisi kendisinde olmadığı zaman kuduran aynı zamanda kendi hemcinslerinden eğer "aşko kuşko" modelden baskın birisi varsa kuyusunu kazma gibi özelliklere sahiptirler. Genellikle gürültülü, cırtlak bir sesle kelimeleri yutarak konuşmaları, ailesinin parası veyahut daha da kötü olan takıldığı sevgililerinin(?), erkek arkadaşlarının(?) arabası ve parasıyla hayatını yaşaması en ufak bir problemde bırak aslan gibiyi kurnaz bir tilki, alçak bir çakal gibi vıyaklayarak çevresinde ki olaydan bağımsız insanlara da çamur bulaştırarak tamamen boş bir gürültüden ibaret olan "vasıfsız ego" yığınlarıdır.
Ağır.

''Aşko kuşko'' diye tabir ettiğiniz kızlar genelde dünyanın kendi çevresinde döndüğünü düşünen, tek dertleri eski sevgilisi Berkcan'ın yeni sevgili yapması olan, ağızlarında sürekli ''Aşko, yeto ,erko...'' gibi söylemler geveleyen, topluma ve kendilerine herhangi bir faydası olmayan insanlardır. Ayrıca ''İçlerinde aslan yatar'' ibaresi tamamen yanlıştır. Bu türdeki kızlar flörtleri yahut sevgilileri kendilerine 3 dakika boyunca yazmayınca tribe(!) girerler ve kendilerine alkole(?) vurarak ''Çok sarhoşum ararsam açmayın'' tarzında hikayeler paylaşırlar.
Şu dünya üzerinde güzelleme yapmadığınız nadir gruplardan biriydi ama belli ki birileri rahat duramamış :)
Sevgilileri genelde buna benzer:
1680638504795.jpeg

Bilmem kadınlar kapatılsın dediniz ya. Robotlar felan böyle ilginç düşünce yapısı yeni bir akımla taçlandırılmalı bence: Maleniiizm!

Beğenmediğiniz ya da bilginizin olmadığı konuya neden giriyorsunuz? Saygılı olmayı öğrenin. Kızlar soruyor ile bir ilgisi yok Bkz. olarak farklı paylaşımlar da yapacağım YouTube ile paralel olarak.

Abi güzelleme yaptığımızı kim söyledi Allah aşkına. 😄
1- Mesajlarda herhangi bir şekilde ''Kadınlar kapatılsın'' yazdığını göremedim. Mesaj olarak ''Aşko kuşkolar kapatılsın'' mesajını gördüm ve yazan kişinin bunu nefret suçundan dolayı yazdığını sanmıyorum.
2-Saygı bekliyorsan önce saygı duymayı öğreneceksin. Burası teorik olarak bir teknoloji forumu. Yine de istediğiniz konuyu girmekte özgürsünüz ancak insanlar da konunuza istediği yorumu yazma hakkına sahiptir.
3- Kendi yazdığın metni okursan ''İçlerinde bir aslan yatar'' yahut ''Bir aşk gibi peşinden koşmanız, bir kuş gibi sıkmamanız'' ifadesi alenen bir güzellemedir. Lütfen forumdaki üyelerin aklıyla dalga geçmeyin.
İyi forumlar.

Sevgilileri genelde buna benzer:
Eki Görüntüle 1727468
17 farklı suçtan oluşan sabıka kaydı ve ''Bedel Ödendi'' yazısı eksik.

1- Mesajlarda herhangi bir şekilde ''Kadınlar kapatılsın'' yazdığını göremedim. Mesaj olarak ''Aşko kuşkolar kapatılsın'' mesajını gördüm ve yazan kişinin bunu nefret suçundan dolayı yazdığını sanmıyorum.
2-Saygı bekliyorsan önce saygı duymayı öğreneceksin. Burası teorik olarak bir teknoloji forumu. Yine de istediğiniz konuyu girmekte özgürsünüz ancak insanlar da konunuza istediği yorumu yazma hakkına sahiptir.
3- Kendi yazdığın metni okursan ''İçlerinde bir aslan yatar'' yahut ''Bir aşk gibi peşinden koşmanız, bir kuş gibi sıkmamanız'' ifadesi alenen bir güzellemedir. Lütfen forumdaki üyelerin aklıyla dalga geçmeyin.
İyi forumlar.

17 farklı suçtan oluşan sabıka kaydı ve ''Bedel Ödendi'' yazısı eksik.
Trafik cezası olur mu hocam(!)? hem de 2 tane !

Ağır derken sizin için mi ağır oldu ? Yoksa genel bir yorum mu? Ben sizin şahsınıza veya kadınlara bir şey söylemedim belirtmek isterim. Bu kadınımsıların (kendini geliştirememiş muhtaç insanların) hemcinslerini de kötü etkilediğini söylüyorum pek savunulacak bir yanları yok isim olarak aşko kuşko olmasın da maşka muşko olsun. Bu dediğim tiplemelerin varlığını az çok biliyorsunuzdur zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı