Aslan mı döver kaplan mı?

Aslan mı döver kaplan mı?

• Aslan

Oy: 20 40,0%
  • Kaplan

Oy: 30 60,0%

• Oy verenlerin toplamı
    50
Bana göre aslan. Fakat aslandan aslana kaplandan kaplana göre fark var. Her hayvan aynı kiloya ve aynı zekaya sahip değil kimisi daha mantıklı hareket eder kimisi saldırgan.

Burda bir video var videoda aslan yeniyor ama hayvanlardan anlamadığım için kaplan dişi mi erkek mi bilmiyorum Kaplan bana daha zeki gibi geldi. Videoda yere yatıyor aslan üstüne gittiğinde saldırıyor ama maalesef yine de yenemiyor.

Kaplan biraz daha kilolu daha saldırgan, hızlı, zeki, çevik yani daha vahşidir. Fakat aslan da cüsselidir.
4 yaşındaki erkek aslanı aynı cüssedeki bir kaplan alamaz. Fakat yaşlar aynı olursa boyutlar farklı olacağından kaplanın aslanı öldürme ihtimali daha yüksektir. Sabit bir yargı söz konusu değil.

Kaplan Gerek Yaşadığı ortam gereği gerek fiziksel güçleri olarak daha önde çene basıncı,kütle,hız vs... Kaplan galip gelecektir lakin aslanın avantajı ise daha önce aslanlar ile kavga etmiş olması olabilir

1:29.. Sıkıntılı süreçler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…