Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 20 Ağustos 2020 #31 56153 dedi: Bozuk ürün falan denk gelmiş olmasın? Genişletmek için tıkla... O kadar kötü ki tadı, bunu düşünmeye başladım yani. Beynim her sabah artık yine mi Aslımlar yulaf ezmesi laaaağğğn diye isyan ediyor.
56153 dedi: Bozuk ürün falan denk gelmiş olmasın? Genişletmek için tıkla... O kadar kötü ki tadı, bunu düşünmeye başladım yani. Beynim her sabah artık yine mi Aslımlar yulaf ezmesi laaaağğğn diye isyan ediyor.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 20 Ağustos 2020 #32 Recep Baltaş dedi: O kadar kötü ki tadı, bunu düşünmeye başladım yani. Beynim her sabah artık yine mi Aslımlar yulaf ezmesi laaaağğğn diye isyan ediyor. Genişletmek için tıkla... Ne yapmaya karar verdiniz hocam?
Recep Baltaş dedi: O kadar kötü ki tadı, bunu düşünmeye başladım yani. Beynim her sabah artık yine mi Aslımlar yulaf ezmesi laaaağğğn diye isyan ediyor. Genişletmek için tıkla... Ne yapmaya karar verdiniz hocam?
KIRMIZIELMA Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 530 Çözümler 1 20 Ağustos 2020 #33 Abi elma püresi ile denemelisin ve birazda tarçın. Bunlar yulafın tadını bastıracak tır. Recep Baltaş dedi: O kadar kötü ki tadı, bunu düşünmeye başladım yani. Beynim her sabah artık yine mi Aslımlar yulaf ezmesi laaaağğğn diye isyan ediyor. Genişletmek için tıkla...
Abi elma püresi ile denemelisin ve birazda tarçın. Bunlar yulafın tadını bastıracak tır. Recep Baltaş dedi: O kadar kötü ki tadı, bunu düşünmeye başladım yani. Beynim her sabah artık yine mi Aslımlar yulaf ezmesi laaaağğğn diye isyan ediyor. Genişletmek için tıkla...
Spongeboimebob Hectopat Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 571 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2020 #34 Nesquik yiyin