ASMR klavye önerisi

Tamamen aynı ses olmasa da buna yakın bulursunuz uygun bütçelerde. Bütçe verirseniz yardımcı oluruz hocam.

Hocam unikeys de sepettte yazan fiyatlar vergili mi yoksa vergisiz fiyatları mı acaba bilginiz var mı?
Açıkçası aklımda bir bütçe yok bu tür klavyelere daha önce Türkiye de rastlamadım genelde hep red ve blue switch türleri var klavye mouse tan çok anlamam oyüzden sizin öneriniz varsa açığım.

Switch değiştirme işi tam olarak nasıl oluyorki? Tak çıkar değildir sadece herhalde?

Hotswap klavyelerde uyumlu switchlerle tak çıkar olarak yapılıyor.

bise sorucam sizce bu klavye uzun kullanimda blue switchler gibi kulagi cirmalar mi kullanan var mi?
Videodakinden bahsediyorsanız çok ne desem hoş bir sesi var bence. Bende şuan blue switch bir klavye var, inanın eğer sessiz olmanız gerekiyosa falan aşırı sıkıntı bir sesi var. Red switchte çok sevmem ama bu videodakilerin çıkardığı sesler ne çok fazla ne de red switch gibi böyle sanki tam yerine oturmamış blue switch gibi bir ses vermiyor.

tak cikar

Açıkçası aklımda bir bütçe yok bu tür klavyelere daha önce Türkiye de rastlamadım genelde hep red ve blue switch türleri var klavye mouse tan çok anlamam oyüzden sizin öneriniz varsa açığım.
Hocam her bütçeye göre bir öneri vardır ama bütçe fark etmez diyorsanız nasıl bir tarz istediğinizden bahsedin yada bir örnek gösterin ona göre öneri yapayım çünkü çeşit çok.

Hotswap klavyelerde uyumlu switchlerle tak çıkar olarak yapılıyor.
Garipmiş, pek anlamam klavye mouse işinden genelde sesine bakıyorum bir de rahatlığına.

Hocam her bütçeye göre bir öneri vardır ama bütçe fark etmez diyorsanız nasıl bir tarz istediğinizden bahsedin yada bir örnek gösterin ona göre öneri yapayım çünkü çeşit çok.
Yani bu tür klavyelerin fiyatlarından haberim olmadığı için bütçe de belirtmedim, tabii uygun olursa daha çok işime gelir. Bir klavyeye 5k falan vermek acıtır biraz.

bence 2.5 falan kafi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…