ASMR klavye önerisi

Bayadır zamanında 2. elden 150 tl verip aldığım klavyemi kullanıyorum fiyatlardan da pek haberim yok uçup gitmiştir oyüzden pekte bir fiyat veremiyorum ya.
senin istedigin tok sesliler 2.5-3 bandinda bulunuyor sanirim kaliteli olanlar ama ornek veremeyecegim forumdan gordugum kadari ile yorum yapiyorum.

Çok teşekkür ederim, kralsınız.

Bunlar arasında hangileri daha kalitelidir lafına girmeyeceğim, hepsi yeterince kaliteli ve birbirine yakın seviyelerde klavyelerdir. O yüzden bütçe ve zevkinize göre tercih yapabilirsiniz gönül rahatlığıyla. Kendi fiyatlarına göre iyi klavyeler ve hatta şu an bazı uygulamalar yardımıyla cashback kampanyaları var. Bu kampanyalar buradaki tüm klavyelerde geçerlidir. Ben açtığım konuda bir klavye üzerinden anlattım ama aynı sitede satıldığı için buradaki klavyelerde kullanabilirsiniz. Tek eksik yazdığım bir kısım var. Bu konuda bahsettiğim uygulamaları önceden kullandıysanız kampanyaların bir kısmına katılamayabilirsiniz, bunu göz önünde bulundurun yani.

Çok sağolun hocam, bakacağım diğer konuya da. Emeğinize sağlık.

Hocam bu iyzico ve parolapara muhabettini çok anlamadım, rehber gibi bir videosu falan var mı?
Hocam maalesef hiç video görmedim, buraya şimdi yazarsam konuda yazdıklarımın aynısını yazcam yani bir şey değişmicek. Hangi kısmı anlamadınız, onu söylerseniz belki daha açıklayıcı olarak anlatabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…