Millennial
Picopat
Daha fazla
senin istedigin tok sesliler 2.5-3 bandinda bulunuyor sanirim kaliteli olanlar ama ornek veremeyecegim forumdan gordugum kadari ile yorum yapiyorum.Bayadır zamanında 2. elden 150 tl verip aldığım klavyemi kullanıyorum fiyatlardan da pek haberim yok uçup gitmiştir oyüzden pekte bir fiyat veremiyorum ya.
Çok teşekkür ederim, kralsınız.Tamamdır hocam, hem uygun bütçeli hem de güzel ürünleri listeliyorum hemen.
Çok teşekkür ederim, kralsınız.
Çok sağolun hocam, bakacağım diğer konuya da. Emeğinize sağlık.MCHOSE G75 PRO Matcha Latte V2 Gaming Klavye
Kompakt %75 düzeni, conta montaj tasarımı ve ses emici köpüğü, rahat bir yazma deneyimi sağlar.www.gaming.gen.tr
AKKO 5075B Plus Air RGB Kablosuz Hotswap Mac Uyumlu Mekanik Gaming Klavye
5075B Plus Air, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
AKKO Matcha Red Bean 3098B Plus RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Matcha Red Bean 3098B Plus, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A)
MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir.www.gaming.gen.tr
MCHOSE Z75S %75 RGB Kablosuz Hotswap Gri - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-Z75S-1)
Alüminyum üst kapak kullanan Z75S, yüksek hassasiyet ve üstün dokunma kalitesi sağlayan şık, tek parça bir tasarıma sahiptir.www.gaming.gen.tr
MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Siyah - Mor Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-3)
Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-2)
Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Turuncu - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-7)
Bunlar arasında hangileri daha kalitelidir lafına girmeyeceğim, hepsi yeterince kaliteli ve birbirine yakın seviyelerde klavyelerdir. O yüzden bütçe ve zevkinize göre tercih yapabilirsiniz gönül rahatlığıyla. Kendi fiyatlarına göre iyi klavyeler ve hatta şu an bazı uygulamalar yardımıyla cashback kampanyaları var. Bu kampanyalar buradaki tüm klavyelerde geçerlidir. Ben açtığım konuda bir klavye üzerinden anlattım ama aynı sitede satıldığı için buradaki klavyelerde kullanabilirsiniz. Tek eksik yazdığım bir kısım var. Bu konuda bahsettiğim uygulamaları önceden kullandıysanız kampanyaların bir kısmına katılamayabilirsiniz, bunu göz önünde bulundurun yani.
Elektronik: MCHOSE Ace 60 Pro Parolapara ve İyzico ile 1400 TL
https://www.gaming.gen.tr/urun/610678/mchose-ace-60-pro-hall-effect-ice-blue-manyetik-switch-rgb-hotswap-siyah-mekanik-gaming-klavye-mc-ace60-9/ Giriş seviye bir manyetik switch ama Madlions mad60/mad68 klavyelerinden iyidir ve fiyatı da cashbackler ile uyguna geliyor. FUN60 Pro'dan iyi midir...www.technopat.net
Rica ederim, merak ettiğiniz bir şey olursa sorun yine.Çok sağolun hocam, bakacağım diğer konuya da. Emeğinize sağlık.
Hocam bu iyzico ve parolapara muhabettini çok anlamadım, rehber gibi bir videosu falan var mı?Rica ederim, merak ettiğiniz bir şey olursa sorun yine.
bi konuda detayli bi bicimde aciklamislardi googlea yazarsan bu cashback olayi + technopat diye cikar muhtemelen.Hocam bu iyzico ve parolapara muhabettini çok anlamadım, rehber gibi bir videosu falan var mı?
Konu 'MCHOSE G75 Pro İnceleme' İnceleme: MCHOSE G75 Pro İncelemeHocam bu iyzico ve parolapara muhabettini çok anlamadım, rehber gibi bir videosu falan var mı?
"Yeni yasa" dedikleri sey nedir hocam?Eki Görüntüle 2461948 Sitede dahil olduğu yazıyor, emin değilim. Ayrıca şu anda yurt dışından alışveriş yapmanızı önermem yeni yasa gelmiş.
Hocam maalesef hiç video görmedim, buraya şimdi yazarsam konuda yazdıklarımın aynısını yazcam yani bir şey değişmicek. Hangi kısmı anlamadınız, onu söylerseniz belki daha açıklayıcı olarak anlatabilirim.Hocam bu iyzico ve parolapara muhabettini çok anlamadım, rehber gibi bir videosu falan var mı?
30$ ustu ve turkiyede temsilci yoksa yasak gibi bir sey"Yeni yasa" dedikleri sey nedir hocam?
gerci atilmis zaten pardon ben de video bilmiyorum.Hocam bu iyzico ve parolapara muhabettini çok anlamadım, rehber gibi bir videosu falan var mı?