Asosyalliğin artması

Geçen haftalarda oldukça eğlenirken dışarlarda gezip, konserlere gidip arkadaşlarla takılırken, son 1.5-2 haftada bayağı öz güvenim düştü. Bugün işe başladım ve yemeği zor yedim kalabalık diye. Temel kurallar anlatırlırken soruya cevap verdim kalbim atmaya başladı. Sorun sanki bende değil de vücudumda gibi. Veya ben deliriyorum. Bu tarz konularda tavsiyelerinizi bekliyorum.

Aynısı bende de var dostum berbat bir şey ama kendimi şöyle ikna ediyorum mesela başka biri kötü bir şey yapıyor utanmıyor ben yemek yediğim içinmi utancam gibi.

Herkes beni izliyor gibi hissediyorum bu son zamanlarda bayağı arttı. OKB falan mı oldum acaba?

Bu sorunlar daha fazla artarsa ileride şizofren de olabilirsiniz aman hocam. Rahat hissedin sadece ortamda diğer insanlar gibi olmaya çalışın onlar nasıl rahat oluyorsa sizde olun.

Spora başlayın.
7 ay öncesine kadar dediğiniz her şey vardı.
Omuzlarım kapalı boynum aşağıda yürüyordum.
Gerçekten özgüven olarak çok destek sağlıyor.
16 yıllık hayatımda en iyi psikoloğum fitness alemidir.
Mentalite olarak insanların senin hakkında ne düşündüğünü umursamamayı öğretiyor.

Geçen haftalarda oldukça eğlenirken dışarlarda gezip, konserlere gidip arkadaşlarla takılırken, son 1.5-2 haftada bayağı öz güvenim düştü. Bugün işe başladım ve yemeği zor yedim kalabalık diye. Temel kurallar anlatırlırken soruya cevap verdim kalbim atmaya başladı. Sorun sanki bende değil de vücudumda gibi. Veya ben deliriyorum. Bu tarz konularda tavsiyelerinizi bekliyorum.
Çalışmaya devam et açılırsın hocam. Ek olarak spor salonu falan da olabilir. Es geçmeyin gerçekten spor yapmak insanı zihin olarak da geliştiriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı