ASP.NET Core kurs önerisi

Jonsares

Kilopat
Daha fazla  
Stajyerim için ASP.NET Core öğrenmek istiyorum önerebileceğiniz bir kaynak, kurs veya cheatsheet tarzı bir şey var mı? Türkçe olsa daha iyi olur ancak İngilizce olması da sorun değil.

Stajyerim için ASP.NET Core öğrenmek istiyorum önerebileceğiniz bir kaynak, kurs veya cheatsheet tarzı bir şey var mı? Türkçe olsa daha iyi olur ancak İngilizce olması da sorun değil.
Türkçe olarak, Murat Yücedağ hocamız vardı. Ben pek bilmiyorum kurslarını, Linkedin den takip ediyorum. Güzel kursları var. Güzel ve güncel konuları anlatıyor.

Cheatsheet tabiki vardır. Yine Linkedin de karşıma çok çıkıyor böyle kısa anlatım içeren pdfler.
Github awesome yazarak da güzel toplanmış içerikleri bir arada görebilirsin.
örn;

Türkçe olarak, Murat yücedağ hocamız vardı. Ben pek bilmiyorum kurslarını, LinkedIn'den takip ediyorum. Güzel kursları var. Güzel ve güncel konuları anlatıyor.

Cheatsheet tabii ki vardır. Yine LinkedIn de karşıma çok çıkıyor böyle kısa anlatım içeren PDF'ler.
GitHub awesome yazarak da güzel toplanmış içerikleri bir arada görebilirsin.
Örneğin;

Peki sadık Turan'ın Udemy kursu hakkında bilgin var mı sanırım en çok satan kurs o ve 7.0 ile 8.0 versiyonlarını anlatmış almaya değer mi benim de en son sürümü öğrenmem gerekecek.

Türkçe olarak, Murat Yücedağ hocamız vardı. Ben pek bilmiyorum kurslarını, Linkedin den takip ediyorum. Güzel kursları var. Güzel ve güncel konuları anlatıyor.

Cheatsheet tabiki vardır. Yine Linkedin de karşıma çok çıkıyor böyle kısa anlatım içeren pdfler.
Github awesome yazarak da güzel toplanmış içerikleri bir arada görebilirsin.
örn;
Murat Yücedağ'ın eski ve ücretsiz olan udemy kursları bakıp gördüğüm kadarıyla C# ile web geliştirme temellerine değinse de güncellik konusunda eskide kaldığını düşünüyorum. Yeni ve ücretli kurslarını bilmesem de Murat Yücedağ hocanın güncel konuları da güzel anlatabilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum. Size önerim Gençay Yıldız'ın Youtube'daki c# serisini izledikten sonra (ücretsizler de olur) Murat Yücedağ'ın bir serisini izleyin. Farklı serilere geçmeden önce kendi başınıza aynı projeyi yapabiliyor olun. Kendi başınıza bir kaç tane basit orta düzeyde proje yaptıktan sonra Gençay Yıldız'ın ücretsiz youtube serilerine bakabilirsiniz. Önemli bir nokta olarak şunu söyleyeyim. Gençay Yıldız hocanın serileri detaylı ve uzun olmakla beraber hocamız C# ile backendi yazıp paralel olarak ise bir frontend framework'ü (genellikle angular) kullanıyor. Bu noktada sadece backend de yazabilirsiniz işi ilerletip herhangi bir frontend frameworkü öğrenerek "full stack" de olabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı