ASP.NET ile E-ticaret Sitesi Nasıl Yapılır?

SkyGod

Kilopat
Daha fazla  
Asp.net ile Letgo gibi ürünleri kullanıcıların koyduğu al sat şeklinde E-ticaret sitesi yapmak istiyorum. Bunun için bakabileceğim, öğrenebileceğim bir video ya da site var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asp.net ile Letgo gibi ürünleri kullanıcıların koyduğu al sat şeklinde E-ticaret sitesi yapmak istiyorum. Bunun için bakabileceğim, öğrenebileceğim bir video ya da site var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
ASP.NET ilgim dışı ama Udemy'de şöyle bir ders gördüm. Yarına kadar alırsan 339,99₺'lik kurs 24,99₺
Udemy : Profesyonel yetişkinlere ve öğrencilere yönelik eğitim teknolojisi, kitlesel çevrimiçi açık ders ve bir çevrimiçi öğrenme platformudur.

Bu tür projelere ilgin varsa bir kaç ders satın almanı ve baştan sona izlemeni, öğrenmeni tavsiye ederim.

ÖNEMLİ : Yetkinliklerinize seviye atlatarak yükselişe geçin | Kurslar şimdi yalnızca ₺24,99'den başlayan fiyatlarla! İndirim 27 Ağustos'ta sona eriyor.1 gün kaldı!

Kutsal bilgi kaynağı olan Google’dan araştırabilirsiniz.
Siz buranın bilgi paylaşma platformu olduğunun farkında mısınız? Bilginiz yoksa konuya cevap vermeyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı