C# ASP.NET JWT üretme hatası

Merhaba, ASP.NET Core ile bir proje geliştiriyorum. Her şey iyi güzel çalışıyor ancak daha önce bir hesaba verdiğim jwt tokenın expire süresi dolduktan sonra bir daha o kullanıcı yeni token alamıyor. Sunucuyu durdurup tekrar çalıştırmak zorunda kalıyorum. Token oluşturma kısmına breakpoint koyup test ediyorum ama hatanın kaynağını belirleyemedim hiçbir sorun yok gibi ama token veremiyorum.

@300319 hocam bir bakabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Token süresini ve kullanıcı üzerinde aktif bir token olup olmadığını kontrol etmeniz gerekmete. Token süresi dolunca token Interval değeri temizlenmeli. Ardından yeni token değeri set edilmeli. Tavsiyem token set ederken süre belirleyin. Eğer süre belirlemezseniz sistem aktif token olduğunu düşünüp yeni token vermeyebilir.

Token süresini ve kullanıcı üzerinde aktif bir token olup olmadığını kontrol etmeniz gerekmete. Token süresi dolunca token Interval değeri temizlenmeli. Ardından yeni token değeri set edilmeli. Tavsiyem token set ederken süre belirleyin. Eğer süre belirlemezseniz sistem aktif token olduğunu düşünüp yeni token vermeyebilir.
Angular tarafında auth0/angular-jwt ile kontrol sağlıyorum zaten. Token süresi bitmemişse izin vermiyorum yeni istek vermesine. C# tarafında da bakıyım teşekkür ederim.

C# tarafında otomatik çalışan bir fonksiyon yazabilirsiniz. Belli aralıklarla check atan bir sistem gibi gibi. Yapılar çok kompleks olabilir, size kalmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı