ÖmerAltıntas Megapat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 496 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. ASP.NET ile basit bir çalışma yapmak istiyorum. Departman tabloma yeni bir kayıt eklerken sorun olmuyor fakat silme işleminde bu hatayla karşılaşıyorum. Sorun ne olabilir?
Merhaba arkadaşlar. ASP.NET ile basit bir çalışma yapmak istiyorum. Departman tabloma yeni bir kayıt eklerken sorun olmuyor fakat silme işleminde bu hatayla karşılaşıyorum. Sorun ne olabilir?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 9 Mayıs 2021 #2 Route dosyanda değişiklik yaptın mı? Controller adın ne ? Artı 0 Eksi
KS KS ÖmerAltıntas Megapat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 496 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #3 Berkay Davas dedi: Route dosyanda değişiklik yaptın mı? Controller adın ne ? Genişletmek için tıkla... Controller adı Depart. d ile de sonuç gene aynı. Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: Route dosyanda değişiklik yaptın mı? Controller adın ne ? Genişletmek için tıkla... Controller adı Depart. d ile de sonuç gene aynı.