Arkadaşlar, Ankara'ya geldim. Yarın akşam yemeği için aspava yemeğe gideceğim. En iyi aspava hangisi?
Bir de yanında gelen ikramlar varmış, onlardan ilave alınabiliyor mu?
Yanında gelen ikramlarda (Semaver çay, tatlı gibi) ekstra ücret almıyorlar. En iyi Aspava neresi tartışılır ama Meşhur Özçelik Aspava çok tavsiye ediliyor.
Ankara'ya gittiğim zaman Yıldız aspava tercih ediyorum. Aspava dürüm almanı önermem. Beni doyurmamıştı. Gittiğim zaman beyti yiyorum. İkram biterse tekrar isteyebilirsiniz.
Yanında gelen ikramlarda (semaver çay, tatlı gibi) ekstra ücret almıyorlar. En iyi aspava neresi tartışılır ama meşhur özçelik aspava çok tavsiye ediliyor.
Ankara'ya gittiğim zaman Yıldız aspava tercih ediyorum. Aspava dürüm almanı önermem. Beni doyurmamıştı. Gittiğim zaman beyti yiyorum. İkram biterse tekrar isteyebilirsiniz.
genelde aspava gideceğim zaman meşhur gülçimen aspavayı tercih ediyorum ama son zamanlarda kalite oldukça düştü ikramları zorla getiriyorlar resmen ama yanında gelen patates ve diğer ikramları ücretsiz bir şekilde tekrar isteyebilirsiniz afiyet olsun.
Arkadaşlar, Ankara'ya geldim. Yarın akşam yemeği için aspava yemeğe gideceğim. En iyi aspava hangisi?
Bence en iyisi Mithatpaşa'daki Şimşek Aspava'dır. Gelen ikramlar yeterlidir zaten ekstra istemenize gerek kalmaz. İsterseniz de getirirler zaten. Yemek sonunda dondurmalı helvanızla, demlik çayınız da gelir.