Zylex
Hectopat
Tam 2015 senesinde komşumuzun tabletinde görüp eve gelince indirmiştim telefona. Benim için o oyunda düz viril yapıp takla atmak ve havada süzülmek aşırı iyiydi. Benim arabalara olan ilgimi arttıran bir oyundu. Menü müziklerini dinlerdim sürekli. Microsoft Store'a gelince indirmiştim PC'ye. Ve onda para hilesi yapmayı YouTube'dan görüp denediğimde ve olduğunda bir süreli şok yaşadım. Sevindim birden. 100 milyon kredi basmıştım oyunda. Ve o en hızlı olabilecek trion nemesis... O arabayı Online'da gördüğüm zaman bu araba kazanacak derdim ve dediğim de olurdu. Ve 2016 senesi başı yanlış hatırlamıyorsam. Bir tane güncelleme geldi. O güncellemede gelen araba ise Lamborghini egoista idi. YouTube'dan bahsettiğim güncelleme tanıtımını izlerken Urus'un Egoista'ya dönüşmesi beni benden almıştı. Ama artık efsane diyebilceğimiz oyunu dün tekrar indirip her şeyin değiştiğini görünce üzüldüm. Olsun ama Asphalt 8 hiç unutamadığım ve anılar yaratan bir oyun oldu benim için. Bahsettiğim araba dönüşümü ve menüde dinlediğim sevdiğimi müziği buraya bırakıyorum. Asphalt 8'in bende anısı çok olacak.
Bahsettiğim müzik yarıştan önce sizi rahatlıyor diyebilirim.
Bahsettiğim müzik yarıştan önce sizi rahatlıyor diyebilirim.