Başka bir çözümü yokmu?Oyunda crossplay yok ikiniz de aynı platformdan oynamalısınız. Yani ikiniz de PC ya da telefondan girmeniz lazım.
Bilgisayardan emülatörle girsen olur.Başka bir çözümü yokmu?
Emülatör?Bilgisayardan emülatörle girsen olur.
Gameloop ya da bluestacksi deneyebilirsin.Emülatör?
Teşekkürler, sağol. Yalnız bir şey diyeceğim. Kontrol ayarlarını nasıl yapacağım?Gameloop ya da bluestacksi deneyebilirsin.
Teşekkürler, sağ ol. Yalnız bir şey diyeceğim. Kontrol ayarlarını nasıl yapacağım?
Kontrol ayarlarını nasıl yapacağını soruyorsan sana nasıl rahat geliyorsa öyle yapmalısın ama youtubede asphalt için en iyi kontrol ayarlarına bakabilirsin. Kontrol ayarlarının nerede olduğunu soruyorsan oyuna girdiğinde sağ taraftaki görev çubuğunda olması gerekiyordu.Teşekkürler, sağol. Yalnız bir şey diyeceğim. Kontrol ayarlarını nasıl yapacağım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.