Asphalt 8 güncelleme gözükmüyor

Windows 10 kulanırsam sorun gider ama Windows 10 da HDD kulandıgım için 100 oluyor Windows 8.1 0 ile 30 arası oluyor.
bendede aynı sorun var bak herşeye çözüm var ama buna yok buna cidden yok var ama mağazadan indirmeden.

Bende de aynı sorun var bak her şeye çözüm var ama buna yok buna cidden yok var ama mağazadan indirmeden.

Windows 10 olursan oluyor ben Windows 8.1'dim açılmıyor ama Windows 10 da açılıyor zaten Windows 11 çıktıktan sonra eminim Windows 8.1 destegi sona ercek Windows 10 çıkıcagı zamanda Windows 7'nin destegi sona erdi bence Windows 10 kulan daha iyi.

Windows 10 olursan oluyor ben Windows 8.1'dim açılmıyor ama Windows 10 da açılıyor zaten Windows 11 çıktıktan sonra eminim Windows 8.1 destegi sona ercek Windows 10 çıkıcagı zamanda Windows 7'nin destegi sona erdi bence Windows 10 kulan daha iyi.
benim konularıma bak bende nedense windows 10 da fps düşük yoksa aşkla geçerim 5 dk da geçerim o kadar ister gönül ama fps düşürüyo çözümü varsa söyle bak .

@TheHub Windows 10 FPS düşürmüyor, senin sisteminde yetmiyor olabilir. Muhtemelen HDD kullanıyorsun, bu yüzden.

Benim konularıma bak bende nedense Windows 10 da FPS düşük yoksa aşkla geçerim 5 dk da geçerim o kadar ister gönül ama FPS düşürüyor çözümü varsa söyle bak.

Oyun FPS artırma bu videolardaki adımları uygularsan FPS artar.
Oyunlarda FPS artırma ve donma sorunları https://www.youtube.com/watch?v=PdHJfvgdiyo
Windows 10 donma ve porformans sorunlarını giderme hızlandırma:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu 2 video yu izlersen FPS artabilir

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı