al1han_7 Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 489 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #1 Microsoft'tan Asphalt 9 yükledim. Bunu split screen olarak veya tek basıma gamepad ile oynayabilir miyim?
Microsoft'tan Asphalt 9 yükledim. Bunu split screen olarak veya tek basıma gamepad ile oynayabilir miyim?
Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 617 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ekim 2023 #11 al1han_7 dedi: Ayarlarda yok nereden bağlayacağım. Genişletmek için tıkla... hocam konsolu takınca oynayamıyor musunuz Artı 0 Eksi
al1han_7 dedi: Ayarlarda yok nereden bağlayacağım. Genişletmek için tıkla... hocam konsolu takınca oynayamıyor musunuz
KS KS al1han_7 Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 489 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #12 Zwesta dedi: Hocam konsolu takınca oynayamıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Artı 0 Eksi
Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 617 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ekim 2023 #13 al1han_7 dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam konsoldan kaynaklı olabilir belki artık konsolu desteklemiyordur oyun. Artı 0 Eksi
al1han_7 dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam konsoldan kaynaklı olabilir belki artık konsolu desteklemiyordur oyun.
tuncersen Femtopat Katılım 2 Kasım 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #14 Merhaba, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki videoda anlatıldığı gibi işlem yaptığında oynayabilirsin. Ben test ettim çalışıyor. Artı 0 Eksi
Merhaba, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki videoda anlatıldığı gibi işlem yaptığında oynayabilirsin. Ben test ettim çalışıyor.