Aspire A315 59g klavye çalışmıyor

nishionishiki

Decapat
Daha fazla  
RAM
16GB Sk hynix
Ekran kartı
mx550
İşlemci
1235U
Merhaba, Kaspersky yükleyip tam tarama yaptırdıktan sonra bir anda klavyem ve farem çalışmamaya başladı. Farem denerken kendi kendine düzeldi fakat klavyem aynı. Klavye için önce kod 39 verdi onu bir şekilde çözdüm daha sonra da kod 10 verdi ve çözemiyorum USB ile takılı olan farem çalışmıyor laptopun kendi klavyesi de çalışmıyor BIOS'a girebiliyorum ama Windows'ta çalışmıyor driver klavye için önce kodu 39 verdi ona bir şekilde çözüm daha sonra da kodon verdi ve çözemiyorum USB ile takılı olan farem çalışmıyor laptopun kendi Paris'te çalışmıyor aradım bulamadım nasıl çözeceğimi bilmiyorum klavyem çalışmıyor klavyesiz kaldım xd.

Merhaba ;

Geçmiş olsun öncelikle . Bence sistemde ya çakışma var ya da virüs var bilgisayarınızda . Eğer önemli bilgiler yoksa içinde , format atın düzelir . Çünkü Bios'ta çalıştığını söylüyorsunuz Windows'ta çalışmıyorsa virüs olabilir veya driver sorunu da olabilir . Fakat önceden sounsuz çalışan bir aygıt durduk yere driver sorunu vermez .

Merhaba;

Geçmiş olsun öncelikle. Bence sistemde ya çakışma var ya da virüs var bilgisayarınızda. Eğer önemli bilgiler yoksa içinde, format atın düzelir. Çünkü BIOS'ta çalıştığını söylüyorsunuz Windows'ta çalışmıyorsa virüs olabilir veya driver sorunu da olabilir. Fakat önceden sounsuz çalışan bir aygıt durduk yere driver sorunu vermez.

Durduk yere değil zaten. Virüs olsa sadece klavye devre disi kalmaz. Tam tarama yapinca sanirim Kaspersky Drive'leri virüs sanıp sildi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı