Havit Fuxi H3 alınır mı?

Mikrofon kalitesi konusunda şöyle yardımcı olabilirim size;

Youtube'a hobi amaçlı oyun videoları atıyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda yanlış hatırlamıyorsam ya wireless ya da jak bağlantısı ile kayıt almıştım(ikisinin mikrofon kalitesinde çok bir fark yok) ve bu şekilde çok kötü bir ses kalitesi vermişti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda ise USB kablolu bağlantı ile kayıt almıştım. Kablolu kablosuz mikrofon kalitesinde ki farkı çok rahat bir şekilde siz de göreceksiniz.

Bu da biraz reklam gibi oldu ama 20 aboneli kanala ne reklamı yapacağım :D Tamamen size fikir olsun amacı ile attım bunları. Dediğim gibi eğer alacaksanız kesinlikle Havit'in kendi sitesinden "ikolojik15" kodu ile satın alın. Ben bu kulaklığı 1 ay önce alırken fiyatı 900 TL'ye düşmüştü 1 günlüğüne ve bu kod ile beraber 760 TL'ye almıştım. Şimdi ise bu kod ile birlikte alırsanız 970-980 TL civarlarına kadar düşüyor diye biliyorum.

hocam pc hakkında bılgım yok 2. vıdeoda kabloyu baglayıp mı cektınız ?
kulaklık kabloluydu demı ?

Wireless Dongle'ı ile gecikme hiç yok. Ben rekabetçi oyunlar hiç oynamadığım için ses kasmayla falan işim yok fakat kullananlar ses kasma özelliğinin yetersiz olduğunu söylüyor. Ben de hikayeli oyunlar oynadığım için yorumlarım ekstra kıymetli gelebilir o yüzden şöyle açıklayayım kulaklığı bizzat kullanıyorum:

Ses kalitesi: Ses kalitesi aşırı aşırı mükemmel değil fakat ucuz kulaklıklar kadar kötü de değil. Ortalama bir kalitesi var. 7.1 özelliği arkadaşlarla sohbet falan ederken çok başarısız geldi bana ama hikayeli oyunları oynarken eğer full ses oynayacaksanız 7.1 özelliği gerçekten çok keyif veriyor. Bence sizin de hoşunuza gidecektir.

Mikrofon kalitesi: USB kablolu bağlantı ile bağlandığınızda çok güzel bir mikrofon kalitesi var, kablosuz bağlantıda mikrofon kalitesi kötü fakat asla anlaşılmayacak kadar vs. değil.

Gecikme: Kablolu bağlantıları söylememe gerek yok, Bluetooth ve Wireless modu arasında ki farkları söyleyeyim. Her Bluetooth'lu cihazda olduğu gibi bunda da gecikme var fakat Wireless dongle ile bağlarsanız gecikme hiç yok.

Çok konuşulan sorunlar: Wireless Dongle'ın birkaç günde bozulduğunu söylüyor herkes. Ben kulaklığı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve hâlâ bozulmadı. Tüm bağlantı şekilleri sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

Ergonomi/Rahatlık: kulağınızın altında boşluk kalıyor bu bana göre kulaklığın en büyük eksisi. Benim kafamın üstünü de biraz acıtıyor, şapka takarak kulaklığı takıyorum :D fakat bu kafa üstü acıtma olayını sadece ben yaşadım sanırım çünkü hemen hemen kullanan kimseden böyle bir sorun yaşadığını duymadım.

Şarj süresi: Fabrika verilerinde 20 küsur saat yazıyor ben tam saat hesaplamadım fakat tahminimce fabrika verileri doğru.

Kulaklığı alacaksanız: Havit'in sitesinden "ikolojik15" kodu ile alın. %15 indirim ile alıyorsunuz.

Bu fiyata kablosuz kulaklık için pek seçeneğiniz yok o yüzden bu kulaklık bu fiyata rakipsiz demek yanlış olmaz sanırım.

Uzaktan çekiyor mu? Kesinti oluyor mu yataktan oyun oynamak istiyorum da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı