Merhabalar,
Eczanedeki 2 makinem AIO PC. Ana makinemde 8 GB RAM, diğerinde 4GB var. Çok bir sıkıntı yaşamasam da bazen daha hızlı olsa iyiydi diye düşünmeden edemiyorum.
Ana makinedeki 8 GB'ı diğer makineye takıp buna da 16 GB almayı düşünüyorum. Kullandığım pc linkini bırakayım, 2 makine de aynı zaten.
www.incehesap.com
DDR4 2400 MHz SO-DIMM, CL17 RAM almam gerekiyor araştırdığım kadarıyla. Birkaç model buldum, kullansam sorun yaşar mıyım veya hangisini tavsiye edersiniz sorunsuzluk açısından? Kingston daha güven veriyor gibi ama bilemedim.
www.trendyol.com
www.alfabilgisayar.com
Eczanedeki 2 makinem AIO PC. Ana makinemde 8 GB RAM, diğerinde 4GB var. Çok bir sıkıntı yaşamasam da bazen daha hızlı olsa iyiydi diye düşünmeden edemiyorum.
Ana makinedeki 8 GB'ı diğer makineye takıp buna da 16 GB almayı düşünüyorum. Kullandığım pc linkini bırakayım, 2 makine de aynı zaten.
Acer Aspire C22-865 DQ.BBSEM.009 i5-8250U 8GB 1TB 21.5" Linux All In One PC - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
DDR4 2400 MHz SO-DIMM, CL17 RAM almam gerekiyor araştırdığım kadarıyla. Birkaç model buldum, kullansam sorun yaşar mıyım veya hangisini tavsiye edersiniz sorunsuzluk açısından? Kingston daha güven veriyor gibi ama bilemedim.
Crucial Ntb 16Gb 2400Mhz Ddr4 Cl17 Ct16G4Sfd824A - Fiyatı, Yorumları
Crucial Ntb 16Gb 2400Mhz Ddr4 Cl17 Ct16G4Sfd824A yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
16gb Kingston DDR4 2400MHz 1.2V SODIMM Notebook Ram Bellek (KVR24S17S8/16) Ram Laptop Memory Notebook Bellek - Ram Bellek - - Alfa Bilgisayar Ankara Laptop Yedek Parça Laptop Parça Laptop Lcd Panel
Alfa Bilgisayar, Ankara Laptop Yedek Parça, Laptop Parça, Lcd Panel, Batarya, Laptop Klavye, Laptop Tamirii ankara, ankara laptop parçası, Laptop yedek parçaları, Laptopçular, Laptop Lcd Panel, Laptop Fan, Laptop menteşe, Laptop Cover, Notebook Klavye, Laptop Hastanesi, Ankara Notebook Servis...