ASRock 775VM800 USB Boot ederken Boot BCD hatası

abdullah145360

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Teknolojileri/Ağ İşletmenliği
ASRock 775VM800 marka anakarta sahip bilgisayarım var. Kusura bakmayin bütçem uygun değil, o yüzden bu eski kasa ile idare etmek zorundayım. Sitemizde bu konuya benzer konu var ama çözümü detaylı yazılmamış. USB'ye Windows 7 ISO dosyasını Rufus vb. programlar ile MBR ile yazdırdım fakat önyükleme için bir tuşa basın dedikten sonra Boot Bcd hatası alıyorum. BIOS güncel XP yüklü, Windows 7 yapmak istiyorum. DVD desteklemiyor. Lütfen yardım edin 1 haftadır uğraşıyorum. Saygılarımla. Sorun bu
Hızlı Resim - 20180723 224749 lütfen yardımcı olun.
ASRock 775VM800 marka anakarta sahip bilgisayarım var. Kusura bakmayin bütçem uygun değil, o yüzden bu eski kasa ile idare etmek zorundayım. Sitemizde bu konuya benzer konu var ama çözümü detaylı yazılmamış. USB'ye Windows 7 ISO dosyasını Rufus vb. programlar ile MBR ile yazdırdım fakat önyükleme için bir tuşa basın dedikten sonra Boot Bcd hatası alıyorum. BIOS güncel XP yüklü, Windows 7 yapmak istiyorum. DVD desteklemiyor. Lütfen yardım edin 1 haftadır uğraşıyorum. Saygılarımla. Sorun bu
Hızlı Resim - 20180723 224749 lütfen yardımcı olun.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar çok ilgilendiniz yardımlarınızı hiç eksik etmediniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı