abdullah145360
Decapat
Daha fazla
- Meslek
- Bilişim Teknolojileri/Ağ İşletmenliği
ASRock 775VM800 marka anakarta sahip bilgisayarım var. Kusura bakmayin bütçem uygun değil, o yüzden bu eski kasa ile idare etmek zorundayım. Sitemizde bu konuya benzer konu var ama çözümü detaylı yazılmamış. USB'ye Windows 7 ISO dosyasını Rufus vb. programlar ile MBR ile yazdırdım fakat önyükleme için bir tuşa basın dedikten sonra Boot Bcd hatası alıyorum. BIOS güncel XP yüklü, Windows 7 yapmak istiyorum. DVD desteklemiyor. Lütfen yardım edin 1 haftadır uğraşıyorum. Saygılarımla. Sorun bu
Hızlı Resim - 20180723 224749 lütfen yardımcı olun.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar çok ilgilendiniz yardımlarınızı hiç eksik etmediniz.ASRock 775VM800 marka anakarta sahip bilgisayarım var. Kusura bakmayin bütçem uygun değil, o yüzden bu eski kasa ile idare etmek zorundayım. Sitemizde bu konuya benzer konu var ama çözümü detaylı yazılmamış. USB'ye Windows 7 ISO dosyasını Rufus vb. programlar ile MBR ile yazdırdım fakat önyükleme için bir tuşa basın dedikten sonra Boot Bcd hatası alıyorum. BIOS güncel XP yüklü, Windows 7 yapmak istiyorum. DVD desteklemiyor. Lütfen yardım edin 1 haftadır uğraşıyorum. Saygılarımla. Sorun bu
Son düzenleme: