Boot Menu'den USB seçince gelen EFI/Microsoft/Boot/BCD sorunu

Kibar Feyzo

Kilopat
Daha fazla  
Secure mode: Kapalı.
Boot mode: UEFI.
Rufus'tan orijinal(CD'den geçirilmiş) Windows 7 yazdırdım ayarlar; GPT/UEFİ/FAT32 fakat Boot Menu'de EFI/Microsoft/Boot/BCD sorunu bu hata çıkıyor.

rrgrgrgr.jpg

(Fotoğraf benim değil internetten buldum. Ayrıca @Recep Baltaş Windows 8.1 veya 10 önermişti fakat Microsoft'un ISO oluşturma programı(Media generation tool 2004) hata verdi.

Not: İşletim sistemim amendos Windows 7.

Rufus'tan orijinal(CD'den geçirilmiş) Windows 7 yazdırdım ayarlar; GPT/UEFİ/FAT32 fakat Boot Menu'de EFI/Microsoft/Boot/BCD sorunu bu hata çıkıyor.

Eki Görüntüle 654999

(Fotoğraf benim değil internetten buldum. Ayrıca @Recep Baltaş Windows 8.1 veya 10 önermişti fakat Microsoft'un ISO oluşturma programı(Media generation tool 2004) hata verdi.

Menüden USB seçeneğini ilk sırada yapmış olmalısınız USB de herhangi sorun olabilir eğer USB de yoksa kurulum dosyalarına bakmanızı tavsiye ederim .

"0x00000d hata kodu" genellikle yanlış yapılandırılmış sistem ayarları veya Windows sistem öğelerindeki düzensiz girişlerden kaynaklanır.

Eki Görüntüle 654999

USB ve ISO'da sıkıntı yok benimle beraber 1 arkadaşım daha denedi o 5 dakikada kurdu

Eski kullandığınız sürüme ulaşabiliyor musunuz?

Eki Görüntüle 654999

Bir de BIOS'a gelip bu sefer First Boot device seçeğini CDROM yapmayı dener misiniz? Yani herhangi bir cd de kurulum dosyaları varsa . Yoksa eski sürüme ulaşıp Restoro.exe adlı uygulamayı indirip çalıştırın ve Scan all seçeneğine basın . Ayrıca anti-virüs programından detaylı bir tarama yapmanızı tavsiye ederim . Başıma Boot deactivete virüsü geldiğinden aynı problemi defalarca yaşadım .

Son düzenleme:
Eski kullandığınız sürüme ulaşabiliyor musunuz?

Bir de BIOS'a gelip bu sefer First Boot device seçeğini CDROM yapmayı dener misiniz? Yani herhangi bir cd de kurulum dosyaları varsa . Yoksa eski sürüme ulaşıp Restoro.exe adlı uygulamayı indirip çalıştırın ve Scan all seçeneğine basın . Ayrıca anti-virüs programından detaylı bir tarama yapmanızı tavsiye ederim . Başıma Boot deactivete virüsü geldiğinden aynı problemi defalarca yaşadım .
Öyle bir seçenek göremedim. Eski sürüm dediğiniz nedir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı