ASROCK 990fx xreme3 Anakartta SSD ve HDD Hangi Porta Takılmalı?

ksn

Hectopat
Katılım
30 Kasım 2014
Mesajlar
747
Makaleler
1
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaslar. Asrock 990 fx xreme3 Ana kart'a sahibim. Sistemimde 1 Adet SSD ve 2 Adet HDD mevcut. Ana kart uzerinde SSD ve HDD Hangi porta takilmali? Portlarin hepsi ayni renk oldugu icin anlamadim, ve birde bende 3 Adet kit RAM var 4+4+4 Toplam 12GB Ramlar'in takilis sekli nasil olmali Yardimlariniz icin simdiden Tesekkurler.
Ekran Alıntısı.PNG
 
Portların hepsi SATA 3. Herhangi birine takabilirsin. RAM konusunda 3 RAM için bir bilgi bulamadım fakat çift RAM için A1-B1 veya A2-B2 slotlarını kullanabilirsin.
 
Portların hepsi SATA 3. Herhangi birine takabilirsin. RAM konusunda 3 RAM için bir bilgi bulamadım fakat çift RAM için A1-B1 veya A2-B2 slotlarını kullanabilirsin.
Anlasildi hocam. Hep kafanda soru isareti vardi. Bazi ana kartlar'da beyaz renkde belirtmisler. Benim Ana kart'daki slot'lar Ayni renk'de Acaba Ram sayisini 4'e mi cikarsam Yoksa 3 de performans sorunu yasarmiyim bilemiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı